Ślub w Warszawie 3.09.2011 - spotkanie lancistów
Moderator: wujekp
-
- Forumowicz/ka
- Imię: dominik
Re: Ślub w Warszawie 3.09.2011 - spotkanie lancistów
Cholera, byliście centralnie pod moim domem.
Mieszkam Kasprowicza róg Sokratesa ;-(
Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć w tym pięknym wydarzeniu.
Mieszkam Kasprowicza róg Sokratesa ;-(
Szkoda, że nie mogłem uczestniczyć w tym pięknym wydarzeniu.
była lancia lybra sw 1.9jtd 

Fajnie! Tylko faktycznie maławo zdjęć. Prezesa brakło - on trzaska foty z prędkością światła! No i fajnie takim bielusieńkim Kapiszonem do ślubu jechać. 

Za nie picie traci życie 

- Tomzik
- Klubowicz
- Imię: Tomczysław ;)
Fajnie, że była ekipa 
Ja niestety miałem trochę daleko jak na bezrobotnego
Ale też jechałem do ślubu Kappą, tyle, że zieloną

Ja niestety miałem trochę daleko jak na bezrobotnego

Ale też jechałem do ślubu Kappą, tyle, że zieloną

Są: Lancia Delta 2,0 Multijet; Lancia Phedra 2,2 Multijet; Yamaha XJ 900S Diversion; SHL M11W
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Były: Lancia Delta HPE 1,8 16V GT; Lancia Kappa 2,0 20V Turbo; Fiat Croma 2,0 T i.e., SFM Junak M10, Romet Ogar 205
Witam! Wreszcie po odespaniu wielu km zrobionych wczoraj tam i z powrotem, i po całym dniu pracy dzisiaj, mogę spokojnie zasiąść przed komputerem... Chciałam jeszcze raz bardzo serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom naszej kolumny:) Myślę, że przejazd Lanciami wyszedł świetnie, o czym świadczą łzy wzruszenia Panny Młodej i fantastyczne zdjęcia:) Postaram się dołączyć kolejne (oraz filmik), jak tylko panowie kamerzysta i fotograf przygotują to, co nakręcili i sfotografowali:) Rzeczywiście troszkę szkoda, że nie wszyscy weselnicy skumali, o co chodzi i wpychali się w naszą kolumnę, ale poinformowanie ich o tym wcześniej to było ryzyko, że komuś coś się wymknie i młodzi dowiedzą się o naszej "akcji", albo zaczną coś podejrzewać. Wtedy nie byłoby niespodzianki:) Muszę też podkreślić, jak dobre wrażenie Lancisti zrobili na gościach weselnych - kolumna Lancii eskortująca Państwa Młodych była jednym z głównych tematów rozmów:) Zachwycano się, że Lancisti potrafią się skrzyknąć jednego dnia i o jednej godzinie, poświęcając swój własny czas, by zrobić taką miłą niespodziankę komuś, kogo nawet osobiście nie znają. Pod wrażeniem byli nie tylko przyjaciele Ani i Jacka (młodych), ale również siostry i brat "Henryka" - naszego zmarłego 3 miesiące temu Taty... To właśnie Tata miał pomysł przejazdu kolumny Lancii jadących za Jego białą Kappą, która wiozła Państwa Młodych... Wiedział, że z Lancistami każdy pomysł można zrealizować, tylko nie zdążył Wam o tym pomyśle powiedzieć...
Jeszcze raz w imieniu własnym i mojej rodziny bardzo gorąco Wam dziękuję, że byliście z nami w tym bardzo ważnym dla mojej siostry dniu, i że przejechaliście z nami te kilometry
Sądzę, że nasz Tata patrzył z nieba na te piękne Lancie, i też się cieszył...
Gorąco dziękuję również tym, którzy tak dzielnie nam kibicowali - bez Waszego entuzjazmu i "zagrzewania do boju" pewnie nie byłoby tylu chętnych
Myślę, że warto powtórzyć nasze spotkanie w tym samym gronie, poszerzonym o tych, którzy chcieli jechać z nami, ale coś im wypadło. Podejrzewam, że 24 września będzie dobrym terminem - ma być ładna pogoda, a młodzi wrócą już z podróży poślubnej, więc... nie planujcie nic innego na to popołudnie i wieczór, a szczegóły podam za kilka dni
Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy
Jeszcze raz w imieniu własnym i mojej rodziny bardzo gorąco Wam dziękuję, że byliście z nami w tym bardzo ważnym dla mojej siostry dniu, i że przejechaliście z nami te kilometry

Gorąco dziękuję również tym, którzy tak dzielnie nam kibicowali - bez Waszego entuzjazmu i "zagrzewania do boju" pewnie nie byłoby tylu chętnych

Myślę, że warto powtórzyć nasze spotkanie w tym samym gronie, poszerzonym o tych, którzy chcieli jechać z nami, ale coś im wypadło. Podejrzewam, że 24 września będzie dobrym terminem - ma być ładna pogoda, a młodzi wrócą już z podróży poślubnej, więc... nie planujcie nic innego na to popołudnie i wieczór, a szczegóły podam za kilka dni

Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy

Dla Lancistów pragnących jechać do ślubu - ta biała Kappa zawsze do usługKlecha pisze: No i fajnie takim bielusieńkim Kapiszonem do ślubu jechać.

Pozdrawiam

Witam,
nadal nie mam filmu z naszego przejazdu - kamerzysta ma tak dużo zleceń, że trzeba poczekać ok. miesiąca (rozmawiałam z nim. Ma się odezwać, jak opracuje materiał).
Nasze kolejne spotkanie musimy przełożyć na październik - proponuję pierwszy lub drugi weekend (najlepiej sobota), czyli 1 lub 8 października. Okazało się, że mam wyjechać służbowo na 23-24.września, więc nie mam szans. Mam nadzieję, że początek października będzie równie pogodny. Szczegóły podam, jak już młodzi wrócą z podróży poślubnej. Pozdrawiam, i życzę miłego wieczoru:)
nadal nie mam filmu z naszego przejazdu - kamerzysta ma tak dużo zleceń, że trzeba poczekać ok. miesiąca (rozmawiałam z nim. Ma się odezwać, jak opracuje materiał).
Nasze kolejne spotkanie musimy przełożyć na październik - proponuję pierwszy lub drugi weekend (najlepiej sobota), czyli 1 lub 8 października. Okazało się, że mam wyjechać służbowo na 23-24.września, więc nie mam szans. Mam nadzieję, że początek października będzie równie pogodny. Szczegóły podam, jak już młodzi wrócą z podróży poślubnej. Pozdrawiam, i życzę miłego wieczoru:)
Wiadomo coś może już o filmie?
Przyłączam się do pytania AdiszaAdisz pisze:Wiadomo coś może już o filmie?

Serdecznie pozdrawiam.
Też właściwie jestem ciekaw co z tego wyszło...EWE....co z filmem
jeśli wydawca to WarnerBros to jeszcze trochę poczekamy ale jak nie ... 

była Lancia Kappa 2,4 TDs 1995r.
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm
bylo Renault Espace 1,9DCI 2004r.
bylo Renault Laguna 2 1,9DCI 2002r.
jest Lancia k 2.0 155KM 1996
jest Renault Laguna 3 2.0DCI 2008r. 180KM 400Nm
Słuchajcie, wiem od Anki, że już mają film od piątku, tylko szwagier "zarobiony" i ma wkleić na forum lub przekazać mnie fragment filmu z przejazdem Lancii w przyszłym tygodniu. Jeszcze troszkę cierpliwości... Sama nadal filmu nie widziałam, więc i mnie ciekawość zżera...
A, i jeszcze jedno... Problemy ze zdrowiem w mojej rodzinie wyłączyły mi z grafiku weekendy wrześniowo-październikowe, ale chciałabym wrócić do naszego kolejnego spotkania...Aż się boję proponować 3 grudnia, ale może byliby chętni? Pewnie będzie już zimno, więc może...strzelnica 9tka przy Al. Nadwiślańskiej w podwarszawskim Józefowie?
A, i jeszcze jedno... Problemy ze zdrowiem w mojej rodzinie wyłączyły mi z grafiku weekendy wrześniowo-październikowe, ale chciałabym wrócić do naszego kolejnego spotkania...Aż się boję proponować 3 grudnia, ale może byliby chętni? Pewnie będzie już zimno, więc może...strzelnica 9tka przy Al. Nadwiślańskiej w podwarszawskim Józefowie?
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
2-3 grudnia część z nas będzie robiła Mikołajki dzieciakom z ZK w Krzywańcu - na drugim krańcu Polski. Może następny weekend?
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

Fakt, zupełnie zapomniałam o Krzywańcu! Następny, czyli 10 grudnia czy 26 listopada?
Nie wiem, który weekend miał Nat na myśli, aczkolwiek 26 listopada jest spot mazowiecki w BC 

Peugeot 508 II SW 1.6pT
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Peugeot 308 II 1.6bHDI
Były:
Volvo S60 R-Design D5
Alfa Romeo MiTo 1.4 16V
Alfa Romeo 159 SW 2.4JTDm
Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD
Lancia Lybra SW 1.9JTD
Daewoo Espero 1.5 GLX
Właśnie zauważyłam...Może mi się uda, chociaż godzina 18.00 trochę mi to utrudnia. Bliżej terminu będę wiedzieć, czy dam radę...Pozdrawiam