Lancia widziana na trasie
Re: Lancia widziana na trasie
dzisiaj w zabrzu ulica szczęść boże, żona o mało nie wsiadła do srebrnej lybry tyle że na SK stała na awaryjnych 40metrów od mojej, potem w katowicach na ul poniatowskiego granatowa lybra w sedanie na SO
Jedna lybra SW między Krakowem a Wieliczką koło stacji BP... chyba dała się upolować panom z radiowozu.
Lybra 2.0 comfotronic czarna
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Lybra 2.0 comfotronic kombi błękitna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czarna
były:
Lybra 2.0 comfotronic kombi srebrna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czerwona
Y10 1.1
3x Delta 1.8 8v, 2x Kappa 16vT, Lybra 2.4 JTD
Lybra 2.0 comfotronic niebieska
Lybra 2.0 comfotronic kombi błękitna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czarna
były:
Lybra 2.0 comfotronic kombi srebrna
Lybra 2.0 comfotronic kombi czerwona
Y10 1.1
3x Delta 1.8 8v, 2x Kappa 16vT, Lybra 2.4 JTD
- Cocos
- Klubowicz
- Imię: Michał
Dziś koło południa nieopodal Multikina przy Al. KEN stała sobie ciemna Kappa Coupe 

Dziś w Lublinie około godziny 18 na Alei Kraśnickiej nowa Thema w kolorze grafitowym na Lubelskich numerach..
Mówcie co chcecie, narzekajcie jak chcecie, ale jest piękna i zupełnie niepodobna do starego 300C.
Pozdrawiam szczęśliwego właściciela!
Mówcie co chcecie, narzekajcie jak chcecie, ale jest piękna i zupełnie niepodobna do starego 300C.
Pozdrawiam szczęśliwego właściciela!
Lancia Kappa 2.0 20V
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
Klubowicz , codziennie pod Rybnickim Media Markt:

Rybnik - Niewiadom:

Rybnik - Niewiadom:

-
- Klubowicz
- Imię: Krzysiek
Ta Lybra przy MM w Rybniku należy do pracownika tegoż sklepu. Dlatego tam codziennie stoi
Jeśli się nic nie zmieniło to robi on w dziale Hardware - komputery
mój stary znajomy, za czasów, gdy i ja tam pracowałem:)

było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy
- Duch-Dziadka
- Klubowicz
Giulietta Veloce 2016r
A tak mi się przypomniało.... Dlaczego taka piękna biała Delta (z tych nowych) dała się wyhuśtać na Wielickiej w stronę Tesco na wyskości Statoila ciemnej Hondzie prelude? Delta na lewym skrajnym pasie blokowała Prelude tak, że musiał użyć środkowego i pójść dalej... Nie popieram rajdów po mieście (...) ale mimo wszystko... Miałem dużo czasu obserwować to zdarzenie zmieniając bieg z 3 na 4 w kaszlu po drugiej stronie barierki 

Za nie picie traci życie 

Srebrna Lybra SW na SRB - dziś koło południa na ul. Kościuszki w Rybniku - pozdrowienia wymienione z kierownikiem 

-
- Klubowicz
czerwona Delta na ul. Rudzkiej w Rybniku ok 13.00. Pozdrowiłem ręką ale nie wiem czy kierownik pozdrowienia odwzajemnił - ma przyciemniane szyby. Grodek to Ty?
wcześniej ypsilonka w Niedobczycach...
było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy
-
- Forumowicz/ka
Tak Ci już spowszechniałem na drodze, że o mnie nie wspomnisz ?declamer pisze:czerwona Delta na ul. Rudzkiej w Rybniku ok 13.00. Pozdrowiłem ręką ale nie wiem czy kierownik pozdrowienia odwzajemnił - ma przyciemniane szyby. Grodek to Ty?

Oprócz kolegi declamera, mijałem bordową Deltę III,rej. SK... w Rybniku-Popielowie.
Były: Polski Fiat 125p 1.3/1.5 65KM/75KM, Polski Fiat 126p 0.65 24KM ,Skoda 105 45KM, Polski Fiat 125p 1.5 najpierw 75KM potem 82 KM,Fiat 131 Mirafiori 1.6 75KM, Polonez 1.6 87KM , Peugeot 309 1.3 65KM,Fiat Tempra SW. 1.9 TD 90KM, Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 110 KM,Lancia Lybra 1.6 103KM sedan LS, Fiat Stilo Multiwagon 1.9 mjtd 150KM, Fiat Grande Punto 1.3 mjtd 90KM, Fiat Bravo II 1.9mjtd 120KM,Lancia Delta III 1.4 T-jet 150KM,Fiat Stilo 1.4 95KM. Lancia Delta 1.4 T-jet 120 KM. Lancia Delta 1.9 Twin Turbo 190KM i Lancia Lybra SW Intensa 2.4 JTD 150 KM. Aktualnie : Ford Focus kombi lift 1.8 125 KM i Volkswagen Golf VII kombi 1.4 TSI 125KM
Służbowy: Renault 125KM
Służbowy: Renault 125KM
- Cocos
- Klubowicz
- Imię: Michał
Dzisiaj w Radomiu w okolicach szpitala niecodzienny widok: pani sprzedawała kapustę z bagażnika błękitnej Themy 

-
- Klubowicz
Masz rację... widzę Cię dosyć często no i wiem że to Typiterstilo pisze:
Tak Ci już spowszechniałem na drodze, że o mnie nie wspomnisz ?![]()
Oprócz kolegi declamera, mijałem bordową Deltę III,rej. SK... w Rybniku-Popielowie.

Nie mam przyciemnianych szyb , nie jeździłem ostatnio też Rudzką. Jest taka czerwona Delta w Rybniku (z dwóch sztuk) co pozdrowień nie odwzajemnia.declamer pisze:czerwona Delta na ul. Rudzkiej w Rybniku ok 13.00. Pozdrowiłem ręką ale nie wiem czy kierownik pozdrowienia odwzajemnił - ma przyciemniane szyby. Grodek to Ty?
- slayer4
- Forumowicz/ka
- Imię: Artur
To dzisiaj już chyba widziałem kolego Twoją Lanciętc130 pisze:To nie moja moja ma na końcu A

Na zabrzańskich tablicach... na końcu było A

Lybra widziana na Rudzie Południowej (Karmańskie) na skrzyżowaniu. Jechała od Chebzia w stronę Zabrza.