Jeździsz na tych z 164-ki?
EDIT: Właśnie doczytałem w opisie Twojej Kappy, że pasują idealnie- chyba się skuszę
Dzięki po raz kolejny

To sprężyny odpowiadają za bujanie, amortyzatory za tłumienie drgań (przynajmniej w niemal pionowo umieszczonych kolumnach,jak w Kappie)Wypłosz pisze:A ja kupiłem nowe amory na przód,niestety tak mi przodem buja jak amerykańską kanapą:( nie wiem czy amory gówniane czy sprężyny wyśmigane.
Sprężyny 166 mają inny numer katalogowy, więc nie sądzę, żeby pasowały, zapewne są dłuższe,albo mają inną średnicę.Wypłosz pisze:ciekawy jestem czy nie pasują od 166?? ale mniejsza o to, chyba zaryzykuje i kupie te co mi proponujesz,100 zł to faktycznie nie kosmos:)
Kolego zadzwoń do AS 24 tam dostaniesz stosowne info, dwa lata temu kupiłem u nich sprężynyWypłosz pisze:A jaka jest wysokość sprężyn do kappy,bo kobieta mi podaje że 33 cm??
Zmierzyłeś dokładnie. Ja dorabiałem swoje na 40 cm.Polej pisze:-długość 38cm (od końca do końca)
Tak, dokładnie, ale to długość sprężyn, które zdjąłem, prawdopodobnie się trochę odkształciły po latach.faraon pisze:Zmierzyłeś dokładnie. Ja dorabiałem swoje na 40 cm.Polej pisze:-długość 38cm (od końca do końca)