Nawet jeśli to będzie "wiejski tjunnink" to mi się podobają

Serdecznie pozdrawiam.
Szkoda że tylko w 15" są dostępne, bo przy themie troche słabe to będzie. Może już lepiej coś takiego...Rafako pisze:A propos felg Ronala, ja zbieram na takie do Themy, jak na załączonej fotce...
No niestetyAra pisze:Szkoda że tylko w 15" są dostępne, bo przy themie troche słabe to będzie. Może już lepiej coś takiego...Rafako pisze:A propos felg Ronala, ja zbieram na takie do Themy, jak na załączonej fotce...
...zawsze jeden cal do przodu, choć i tak wzór taki nie elegancki.
To ja będę drugi odważny przyznając Ci racjęGros pisze:Olek to kaszana nie pasują do Themy
Jak to nie? Ronal Turbo będzie za mały, bo 15tka na takim balonie w tak dużym aucie to jakieś nieporozumienie, ale Ronal Aero będzie już nieźle wyglądał.Gros pisze:Olek to kaszana nie pasują do Themy
No to rzeczywiście... bez rewelacjiRafako pisze:...W tym sezonie Enzo H + "balon" (jak to określacie) 195/60 muszą wystarczyć
Serdecznie pozdrawiam.
a ile byś policzył za polerkę felgi?? lato idzie:)Ara pisze:Felga rzeczywiście dobra, ale koniecznie z naciągiem opony w german (bo efektu nie będzie). W razie jak by było trzeba, to mogę spolerować felgi.