Cel pobytu wiadomy. Soft zgrany, kolega Marek śmignął dalej w trasę, a ja siedzę przy jego mapach

piterstilo pisze:grodek pisze:Wszędzie jej pełno. Dzisiaj ją trzy razy ustrzeliłempiterstilo pisze:Bordowa Kappa FSW, widziana dzisiaj dwa razy w Rybniku, pod starostwem rano, na Chrobrego w godzinach popołudniowych.![]()
To mi przypomniało,że w tym miejscu ( komis na ul. Budowlanych) widziałem ją już dawniej. Dzisiaj byłem przekonany, że ktoś z regionu kupił, a jeszcze nie przerejestrował.
Odegrałeś sięMacioBA pisze:6:45, ul. Dworek w Rybniku - Grodek przemieszczał się w czerwonym pocisku w stronę ronda Wodzisławska/Hallera/Raciborska
to mogłem być jaSpxcompany pisze: Następnie koło 11 na wysokości Piotrkowa Srebrna Lybra SW pędziła w stronę Wawy/Łodzi
Wywoływałem na CB ale odzewu nie było, a widziałem, że CB jestszatan pisze:to mogłem być jaSpxcompany pisze: Następnie koło 11 na wysokości Piotrkowa Srebrna Lybra SW pędziła w stronę Wawy/Łodzibo jakos przed 11:30 dojeżdżałem do łodzi
mnie trafiły się trzy lybry. Pierwsza to taksówka w łodzi, grafitowa intensa (godz. 12), druga w lućmierzu czy też emilia na rondzie srebrne kombi i trzecia w centrum włocławka, grafitowy sedan.