Moderator: wujekp
A sam zobacz. Nie będziemy tu spamować, więc patrz tutaj: Samochodowe ognichojakubg pisze:No słyszałem! Niedaleko od Was?
Sprawy się posuwają do przodu. Myślę, że w ciągu kilku najbliższych dni będziemy w stanie podać więcej informacji.Olsztynianie pisze:I jak tam, co tam w temacie się wyrabia? Jakieś nowe wieści, ploteczki? Aby szybciej do tego zlotu, bo ....
przemas81 pisze:Faraon nie chciałbym być niemiły ale moglibyscie podac chocby w przyblizeniu jakie osrodki i gdzie bierzecie pod uwage oraz orientacyjne ceny w tych osrodkach,da to nam zwykłym szarakom jakis poglad na sytuacje,myslę że niejedna osoba sie ze mna zgodzi....
Nie kwękaj, przygarniemy Cię do KapiszonaCoupe pisze:Czy mogę przyjechać nie Lancią?
Tylko z fantem ...Coupe pisze:Czy mogę przyjechać nie Lancią?
ok wezmę dwa kanistry benzyny to do Janek już będzie..Rafako pisze:Nie kwękaj, przygarniemy Cię do KapiszonaCoupe pisze:Czy mogę przyjechać nie Lancią?Jak się zepsuje po drodze (w końcu to Lancia), będzie lepszy skład do spychania na pobocze (albo w rów)
Serdecznie pozdrawiam.
Czy wiadomo już w którym terminie odbędzie się zlot ogólnopolski?faraon pisze:
Proponowany termin: 24 - 26.08.2012 lub 31.08 - 1.09.2012
Tak czy inaczej zacznie się w sierpniuhanuś pisze:Czy wiadomo już w którym terminie odbędzie się zlot ogólnopolski?faraon pisze:
Proponowany termin: 24 - 26.08.2012 lub 31.08 - 1.09.2012
Nie ukrywam, że trzymam mocno kciuki za sierpień![]()