Od dwóch lat jestem dumnym posiadaczem Lybry SW. Wiem, że temat zmieniarek był już wałkowany od dawna i od dawna obserwuje dyskusje dotyczące tego zagadnienia. Niestety widzę, że co samochód to inne problemy. Dlatego szukam kogoś z podobną konfiguracją.
1. Model mojego autka - Lybra SW 1,9 jtd z 2000r. wersja z navi
2. Wersja ICS:
3. W bagażniku po odkręceniu klapy z lewej oczom moim ukazała się wiązka kabli luzem (nawigacja jest zdaje się nie podłączona), wtyczki są z kleju bo były powiązane taśmą klejącą.
4. Niestety nie posiadam zmieniarki a wiem, że (niektórym użytkownikom Lybr, nie wszystkim) w modelu z nawigacją działa zmieniarka BECKER SILVERSTONE BE 2660. Posiadam właśnie możliwość nabycia zmieniarki tego typu za małe pieniądze:

Więcej zdjęć tego modelu znalazłem tutaj - http://www.aukcjoner.pl/gallery/008716238-7.html#I7
5. Pierwsze moje pytanie - czy ktoś ma tę wersję ICS i tę zmieniarkę albo czy ktoś wie czy ta zmieniara zatrybi?
6. Drugie - nie jestem pewny ale ta zielona wtyczka i ta popielata po prawej są chyba do nawigacji? Poprawcie mnie jeśli się mylę.