Thesis - ekran dotykowy
- bartek wroclaw
- Klubowicz
- Imię: ???
Thesis - ekran dotykowy
http://www.youtube.com/watch?v=wc9aerJjFZI
To by było coś !!!!
To by było coś !!!!
THESIS 03' 2.4 JTD EMBLEMA 150 kucyków + CHiP
DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652
Myjnia Stary Browar Zakrzów . Zapraszam
DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652
- bartek wroclaw
- Klubowicz
Re: Ekran dotykowy
a jednak się da 

DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652
DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652
-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
sory ale to jest go.... ogladalem ten filmik juz kiedys i problem polega na tym ze poza dvd i mapa nie masz nic na ekranie .... spalania zasiegu niczego ....
ja w swowim temacie pokazałem schemat ze da sie podlaczyc pod oryginalny lcd wszytko
tylko trzeba popracowac
ja w swowim temacie pokazałem schemat ze da sie podlaczyc pod oryginalny lcd wszytko

To co zamieściłeś to jest tylko schemat i tylko schemat, to co jest na filmie to real a i nie wiemy co tam jest poza tym co nam pokazano więc nie wiadomo z czego zrezygnował a może nie. Jest tam na tym wyświetlaczu parę innych ikonek więc jakie to są modernizacje tego nie wiemy. W Polsce nie widziałem w Thesis podłączonego wyjścia do video, navi, itp, itd więc zrób pokaż jak działa może będziesz pierwszy. Robisz to dla siebie a z takiej roboty jest ogólne zadowolenie bo jak ktoś robi dla kogoś to jest zaraz problem "a za ile", 'a nie mam czasu".szajbus pisze:sory ale to jest go.... ogladalem ten filmik juz kiedys i problem polega na tym ze poza dvd i mapa nie masz nic na ekranie .... spalania zasiegu niczego ....
ja w swowim temacie pokazałem schemat ze da sie podlaczyc pod oryginalny lcd wszytkotylko trzeba popracowac
-
- Forumowicz/ka
- Kontakt:
Re: Thesis - ekran dotykowy
nie wazne co jest wsadzone widać ze nie ma napedu od cd i mc i ekranu wiec niezaleznie co podlaczyl i tak nie widac funkcji auta poza tym ekran jest wyraznie mniejszy zrezygnowal z menu dla video i skoro wsadzil radio to zapenwne tez z radia fabrycznego a schemat wystarczy bo dalsze 4 strony to jest opis tych zlacz i nr z pinow
jutro zabieram sie za proces przemiany lcd zaprezentuje efekt koncowy bawilem sie w takie bajery juz w peugeocie 607 bo tez instalowalem sobie fabryczna navi do takiego co nie mial nic
powiem tyle ze zmiana video w thesisie jest rownie prosta jak lybrze
tylko nikomu sie chcialo sie poszukac info o pojezdzie
jutro zabieram sie za proces przemiany lcd zaprezentuje efekt koncowy bawilem sie w takie bajery juz w peugeocie 607 bo tez instalowalem sobie fabryczna navi do takiego co nie mial nic
powiem tyle ze zmiana video w thesisie jest rownie prosta jak lybrze

- bartek wroclaw
- Klubowicz
Re: Thesis - ekran dotykowy
Co do filmiku to widać że instalacja jest jakby dołożona ( radio coś w tym stylu
) ... czyli nie działa po instalacji fabrycznej tylko na nowej .
Sam myślałem nad takim rozwiązaniem . Ale zostawił bym dotychczasowy ekran i dodał dodatkowy wysuwany .

Sam myślałem nad takim rozwiązaniem . Ale zostawił bym dotychczasowy ekran i dodał dodatkowy wysuwany .
Czekamy na efektyszajbus pisze:
powiem tyle ze zmiana video w thesisie jest rownie prosta jak lybrzetylko nikomu sie chcialo sie poszukac info o pojezdzie

Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, 9:55 przez stabraf, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Nie klep posta pod postem, tylko kliknij "zmień". Poprawiłem link.
Powód: Nie klep posta pod postem, tylko kliknij "zmień". Poprawiłem link.
DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652
DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652