Nieco uaktualniona lista w kolejności wpływu zaliczek:
1. ciociaE (Ewa), wujekp(Piotr), Jula (9), Madzia (12)
2. faraon (Andrzej) i Małgosia
3. wojciech 711 (Wojtek), Alinka, kornel_95 (Kornel) i Kacperek

4. Dudi (Tomek)
5. Tribord (Zbyszek) i Małgosia
6. Tribord - obstawa

2 osoby (prośba o podanie imion)
7. Alan (Alan), Kamila i Nadia (3) oraz Picek (Artur) -
Kappa SW i Audi C4
oraz wodzirej Radosław z Grupy Maska (znany nam jako Radzio) + Madzia
Na listę wpisujemy w momencie wpływu zaliczki - bo sygnał, że będą, mam od większej ilości osób
Prośba ogólna do wszystkich uczestników o podawanie informacji (w wątku lub na pw lub na maila wujka):
1. jakim autem przybywacie na zlot - o model chodzi oczywiście

2. imion wszystkich osób, które przyjeżdżają na zlot - potrzebne do zrobienia identyfikatorów zlotowych, jeśli nie wyrazicie sprzeciwu imiona będziemy umieszczać na liście uczestników tu na forum oraz na stronie zlotowej - przeglądając te listy możemy zapamiętywać te imiona już przed zlotem
3. w szczególności prośba dotyczy również dzieciaków zabieranych na zlot - WSZYSTKICH - czyli też tych, które z racji wieku będą nieodpłatnie - tu prośba o imiona i wiek - dzieciaki też dostają identyfikatory, musimy wiedzieć ze względów organizacyjnych, ile ich będzie
(jeśli ktoś woli, żeby na liście uczestników nie pojawiało się imię dziecka, wpiszemy płeć i wiek - żeby inni rodzice z dzieciakami mieli orientację, jakie dzieci przyjeżdżają na zlot)
Na razie wpisałam z głowy, to co wiem - proszę sprawdźcie, tam gdzie trzeba pomóżcie mi uzupełnić