Lancia widziana na trasie
-
- Forumowicz/ka
Re: Lancia widziana na trasie
Pozdrowienia dla Kierownictwa, Państwa Młodych, Którzy mieli sesję zdjęciową na rondzie Pileckiego/Dereniowa/Stryjeńskich w Czerwonej Lancii Delcie, może nawet Integrale. Oczywiście obtrąciłem z sympatii. A było to 9 czerwca roku Pańskiego 2012.
Przed chwilą w Opolu Groszowicach Czarna kappa DW 188xx...chyba się zgubili
Zaparkowali nawet koło mojej...choć w sumie może jej nie widzieli
Zanim podszedłem do okna..odjechali 

Wczoraj o 20 w Rybniku na Budowlanych , grafitowa Lybra sedan na SG z klubowymi podkładkami.
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Tomcjusz
Wczoraj o 15:30 na al. AK.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lancia Delta II 1,6 16V
Lancia Lybra Berlina 2,0 20V
Lancia Lybra Berlina 2,0 20V
- Spxcompany
- Forumowicz/ka
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Dziś przed 15 na pabianickiej Thesis na EL.... a później na alejach Włókniarzy Musa na EBE....
Pozdrawiam - Marcin
Obecnie: Lancia Musa 1,9MTJ 2005 PLATINO
Wcześniej: Lancia Lybra 1,9JTD 2003 Sedan
Ford Mondeo 2,5 V6 1997 Kombi
VW Golf III 1,4 1992 Hatchback
Obecnie: Lancia Musa 1,9MTJ 2005 PLATINO
Wcześniej: Lancia Lybra 1,9JTD 2003 Sedan
Ford Mondeo 2,5 V6 1997 Kombi
VW Golf III 1,4 1992 Hatchback
A kto ma w Rzeszowie Thesisa na indywidualnych "blachach" (R1)??Widziany taki w zeszłym tygodniu pod Nowym Światem
A wczoraj wymienione pozdrowienia z kierownictwem Lybry SW w Boguchwale

A wczoraj wymienione pozdrowienia z kierownictwem Lybry SW w Boguchwale

Lancia Kappa 2.0 20V
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
Saab 9-5 2.8 Turbo6 XWD
- Ramzes_II
- Odszedł od nas na zawsze
- Imię: Dominik
Dogoniona i obtrąbiona ciemna Lybra SW na numerach KR jadąca od Krakowa na Rzeszów. Zdarzenie miało miejsce ok 19:10 przy wjezdzie na obwodnicę Tarnowa. Kierownik odblysnął swiatłami, ale rękawicy nie podjął i nie puścił się za mną w pościg 

Tuning oraz diagnostyka JTD, JTDm, TDI, CDI, HDI ... i HGW
>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166<<<<<<<<<<<<<<<<<<

>>>>>>>>>>>>>>>>>>tel: 661-104-166<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ostrava, ok 15.00 - wymienione pozdrowienia z kierownikiem z granatowej Lybry SW, zmierzającej w stronę Opavy
))

- amigo
- Dopiero zaczyna na naszym forum
Niedzielna Lybra pod Obi w Rybniku

W zeszłym tygodniu chyba na trasie z Rydułtów do Rybnika przez Niewiadom kierownik w szarej Lybrze SW na SWD (2 patriotyczne flagi), o ile dobrze widziałem, podjął skuteczny pościg za mną

W zeszłym tygodniu chyba na trasie z Rydułtów do Rybnika przez Niewiadom kierownik w szarej Lybrze SW na SWD (2 patriotyczne flagi), o ile dobrze widziałem, podjął skuteczny pościg za mną

Lancia Lybra SW 1.9 JTD 1999 r. 105 KM - wersja exclusive z basenem z krystalicznie czystą, klimatyzowaną wodą.
W podziękowaniu za każdą pomoc przy mojej Lucynce daję od siebie 25% rabat na usługi w Pol-Media dla wszystkich forumowiczów Lancia Klub Polska
Tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych - przeszło 10 lat w branży stron www i SEO.
Projektowanie logo firmy, instalacja informacji o ciasteczkach, cookies na stronie www.
W podziękowaniu za każdą pomoc przy mojej Lucynce daję od siebie 25% rabat na usługi w Pol-Media dla wszystkich forumowiczów Lancia Klub Polska
Tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych - przeszło 10 lat w branży stron www i SEO.
Projektowanie logo firmy, instalacja informacji o ciasteczkach, cookies na stronie www.
Wczoraj przed 20-tą na ul. Mikołowskiej za Purmo minąłem się z zieloną Lybrą SW - w ostatniej chwili wymieniliśmy pozdrowienia 

- annubis17
- Forumowicz/ka
- Imię: Damian
Właśnie widzialem zieloną Kappe w Koszalinie na rej. WY. Za daleko niestety by pozdrowić.
Citroen XM 2.1D / Lancia Kappa 2.0 VIS
- ThemADI_NS
- Klubowicz
- Imię: Adam
Ja w niedzielę dwa tygodnie temu leciałem z Katowic do Bielska i w okolicach Tych goniłem białą Lybrę kombi na ST, ale skręciła z szybkiego ruchu w miasto zanim doszedłem...
A przed Bielskiem srebrny Thesis na SBE i bordowy Ypsilon na SBI.
A przed Bielskiem srebrny Thesis na SBE i bordowy Ypsilon na SBI.

Wczoraj w Żorach widziałem bordową Ypsilon II 5d - pani nie zareagowała na pozdrowienia... no cóż 

Zapomnij że w Żorach ktoś Ci odmacha... ja sobie już daawno odpuściłem...daghda pisze:Wczoraj w Żorach widziałem bordową Ypsilon II 5d - pani nie zareagowała na pozdrowienia... no cóż

A595 Competizione `17