Nie wychwyciłeś mojego przeskoku myślowego:argenta67 pisze:Chyba coś nie tak widzisz/czytasz a myślisz bo to przecież Jędrek zaproponował ja wypożyczyłem "towar" i wtedy otworzyła sie lawina tych co przecież mogą/mają/umieją/korzystają i rzucili mi się do gardła "jaki to ja jestem zły" i jeden wypisał "że on zrobi ale mi to on tego nie sprzeda" i wedle logiki jak dla mnie to lepiej się nie odzywać więc jest cisza i jestJacek pisze:Święte słowa, Jędrek.
Ja też czekam na efekty. Mnie akurat rozpiska I/O na conneccie się przyda.
Też nie rozumiem po co się chłopaki tak zajadle łajnem obrzucają. Poczekajmy na efekty.
Zawsze jest kilka punktów widzenia i obydwa rozwiązania mogą znaleźć nabywców.
Chwała Argencie67 za wypożyczenie Connecta, tylko po co się z tej okazji na cały świat obrażać?.
"Ja też czekam na efekty. (tu powinienem wstawić Enter bo zaczynał się nowy wątek)
Mnie akurat rozpiska I/O na conneccie się przyda."
Pamiętam że to nie Jędrek tylko Szajbus pracuje nad fizycznym rozwiązaniem jak również kto rozpoczął wątek.
Mnie by wprawdzie wystarczyła sama nawigacja, ale jeżeli da się dołożyć jakieś dodatkowe wodotryski to jestem zdecydowanie za. Jeżeli może pracować równolegle nad problemem kilka osób to chyba lepiej niż czekać aż jedna rozwiąże lub polegnie i wtedy zaczynać od zera.
Cóż odnoszę wrażenie że Connect podzielił forumowiczów jak pewna katastrofa....