Rybnicka Kotwica 2012 - spot z Lancią i Alfą.
Moderator: wujekp
Re: Rybnik 2012-spotkanie integracyjno-rodzinne z Lancia i A
Ja się tylko upewniam, choć raz wydawało się mi że Rybnik znam (np. babcia mieszkająca niedaleko Reala czy sister w Niewiadomiu) - i się potraciłem 

Tak tak, to ta galeria, choć nie wiem kto wpadł na pomysł, żeby to jakąś galerią nazywać - zwykły blaszok/spożywczak 

Maciek , a te stoisko z kolczykami z chińskiego bursztynu? Stoiska z akwizytorami do których musisz przyjść Ty zamiast oni do Ciebie? To musi być galeriaMacioBA pisze:Tak tak, to ta galeria, choć nie wiem kto wpadł na pomysł, żeby to jakąś galerią nazywać - zwykły blaszok/spożywczak

Grodek - masz rację - to faktycznie galeryjka 

- chevrooletcamaro
- Forumowicz/ka
- Imię: Wiola
sądzę że z rezerwacją miejsca parkingowego to były żarty, ale jeśli nie to czy istnieje możliwość ulokowania mojej thesiski na tym asfaldzie, bo chyba moje siedzi najniżej ??
Fiat Cinquecento 700, Opel Astra I , Seat Ibiza 1.4, Peugeot 306 XS Lancia Thesis 2.4 JTD
-
- Klubowicz
- Imię: Krzysiek
mam nadzieję, że się też swoją Lilką na jednym z parkingów pomieszczę 

było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy
Co do niskości zawieszenia to polemizowałbym kto siedzi najniżej (i nie chodzi tu o mnie). Ogólnie padł pomysł żeby ustawić auta modelami (fajnie jakby się udało ale to zobaczymy), a na parking wjeżdżamy po kolei. Z tego co patrzyłem na obu parkingach jest równo, nawet gorzej może być z wjazdem na ten asfaltowy ponieważ na środku wjazdu na niego wesoło wyrósł sobie korzeń, ma to być wyrównane...chevrooletcamaro pisze:sądzę że z rezerwacją miejsca parkingowego to były żarty, ale jeśli nie to czy istnieje możliwość ulokowania mojej thesiski na tym asfaldzie, bo chyba moje siedzi najniżej ??

A595 Competizione `17
Tak więc Panie i Panowie , zgodnie z obietnicą:
1 Lipiec , godzina 11.00 , zbiórka na parkingu przed Śląską Galerią , w Rybniku mówimy na nią - Carrefour
Wiadomo że lepiej już tam być 15 minut wcześniej niż 15 minut później. Będziemy starać się pogrupować samochody modelami (takie mamy bynajmniej plany
). Na planowane miejsce spotkania wyruszamy o godzinie 11.15 max. 11.20. Przemieszczamy się w stronę centrum Rybnika , następnie na największe osiedle - Nowiny , potem nowiutką obwodnicą na Kotwicę. Chodzi o to żeby jak największa ilość ludzi zobaczyła nasze zorganizowanie. Na drodze może nie być kolorowo , więc z góry proszę każdego z was o zachowanie zimnej krwi i uwagę na niedzielnych kierowców
Z uwagi na miasto z największą ilością rond kolumna może się rozdzielić , będziemy się starać wrócić do formacji , tak więc proszę o uważną obserwację samochodów z przodu i z tyłu oraz jazdę jak najbliżej krawężnika (uwaga na felgi
) co by inni użytkownicy pojazdów mogli nas wyprzedzić a nie wyklinali
TRASA PRZEJAZDU
12.00 - 12.30 - przyjazd na miejsce. Wjeżdżamy najpierw na duży parking. Staramy się parkować z umiarkowanym odstępami ale nie za ciasno (z tego co mówił właściciel parkingu , miejsc jest na 32 samochody). Nie blokujemy , zwracamy uwagę na to żeby inni bez przeszkód mogli wyjechać z parkingu. Samochody które się nie zmieszczą , zostaną skierowane na parking mały. Ja i koledzy MaxPK i MacioBA zaparkujemy poza parkingami , chyba że będzie miejsce.
Żaglówkę mamy od 12.00 , tak więc będzie można od razu pływać , proszę się nie martwić , każdy skorzysta. Panów proszę o pomoc Kapitanowi w obsługiwaniu Żaglówki. Grilla rozpalamy jak wszystkich ulokujemy na parkingach , chyba że będzie parcie "na teraz" , wtedy pierwsza lepsza głodna osoba rozpala
Bardzo proszę o skupieniu uwagi na dzieci , w takich miejscach bardzo łatwo o nieszczęście.
Jeżeli ktoś będzie chciał jednak umoczyć cztery litery i być może zaryzykować mandacikiem można wziąć kąpielówki. Dwa kilometry dalej jest osobny zbiornik z plażą , nieco czystszą wodą , ludzie się tam kąpią i z tego co wiem policja nie stwarza. Ale jak już wcześniej wspominałem - "Obowiązuje całkowity zakaz kąpieli" , na każdym ze zbiorników.
Proszę sobie też spisać mój numer telefonu - 513978600 , służę informacją
1 Lipiec , godzina 11.00 , zbiórka na parkingu przed Śląską Galerią , w Rybniku mówimy na nią - Carrefour

Wiadomo że lepiej już tam być 15 minut wcześniej niż 15 minut później. Będziemy starać się pogrupować samochody modelami (takie mamy bynajmniej plany

TRASA PRZEJAZDU

12.00 - 12.30 - przyjazd na miejsce. Wjeżdżamy najpierw na duży parking. Staramy się parkować z umiarkowanym odstępami ale nie za ciasno (z tego co mówił właściciel parkingu , miejsc jest na 32 samochody). Nie blokujemy , zwracamy uwagę na to żeby inni bez przeszkód mogli wyjechać z parkingu. Samochody które się nie zmieszczą , zostaną skierowane na parking mały. Ja i koledzy MaxPK i MacioBA zaparkujemy poza parkingami , chyba że będzie miejsce.
Żaglówkę mamy od 12.00 , tak więc będzie można od razu pływać , proszę się nie martwić , każdy skorzysta. Panów proszę o pomoc Kapitanowi w obsługiwaniu Żaglówki. Grilla rozpalamy jak wszystkich ulokujemy na parkingach , chyba że będzie parcie "na teraz" , wtedy pierwsza lepsza głodna osoba rozpala

Bardzo proszę o skupieniu uwagi na dzieci , w takich miejscach bardzo łatwo o nieszczęście.
Jeżeli ktoś będzie chciał jednak umoczyć cztery litery i być może zaryzykować mandacikiem można wziąć kąpielówki. Dwa kilometry dalej jest osobny zbiornik z plażą , nieco czystszą wodą , ludzie się tam kąpią i z tego co wiem policja nie stwarza. Ale jak już wcześniej wspominałem - "Obowiązuje całkowity zakaz kąpieli" , na każdym ze zbiorników.
Proszę sobie też spisać mój numer telefonu - 513978600 , służę informacją

Jak komu potrzeba do nawi...Rybnik ,Gliwicka 45
DK 78, vis a vis kąpieliska Ruda 

Obok SANEPID i rozpoczęta budowa Castoramy i wiele wiele innych znaków rozpoznawczych 

Trasa na Gliwice , lub w drugą stronę na Wodzisław , Chałupki 

- Imię: Krzysiek
a jak Alfaholicy się zapowiadają?
było Uno 1.0, Bravo 1.2 16V, była Lybra LX SW 1.8 LPG, była Croma 1,9 150KM jest Lancia Ypsilon Platino 0.9 i Ford Galaxy
Temat na AlfaholikachKris pisze:a jak Alfaholicy się zapowiadają?

- aro
- Klubowicz
- Imię: Arek
Sie zapowiadają, ale nie wiem o której:)Kris pisze:a jak Alfaholicy się zapowiadają?