Thesis - funkcjonalny Connect
Re: Thesis - funkcjonalny Connect
Kiedy będziesz miał to w swojej Thesis? Dopiero jak będzie tych 10 chętnych ?
Prototyp musi zostać uruchomiony bez względu na dalsze losy ale deklaracje są motywacją do rozkwitu myśli technologicznych i usprawnień istniejącego sprzętu jaki w naszym kraju pozostaje prawie bez użyteczny jako media bo działa tylko telefon, radio, CD, CC, TV słabo. Jak tylko będzie już projekt uruchomiony w aucie to nakręcę film z Connect w roli głównej

Proszę mnie umieścić na liście chętnych do zakupu -moduł podstawowy + navi-box z dotykiem
Argenta67, ja również mimo twoich obiekcji co do moich wpisów wchodzę wstępnie w interfejs, oczywiście z planowanym rozwijaniem opcji 2 i 3
Mam jeszcze trochę innych pilnych wydatków -więc nie wiem kiedy następne (dokupy-zakupy).
Brawo
Kto następny?

Mam jeszcze trochę innych pilnych wydatków -więc nie wiem kiedy następne (dokupy-zakupy).
Brawo

Kto następny?
FFE (F**K Fuel Economy) teraz AR156SW 2,4JTD20V -mała szara ropucha, Flavia Berlina 1.8, Honda CB750K , nowa pasja: Motobecane M2 250ccm SV JAP-iszon z1929 roku.
były:
BMW1602, Manta A SR, BMW528i rekin, Argenta VX, Thema 3,0V6LS, Thesis 3,2V6
były:
No co by nie mówić to se nam lista zapełnia się w tempie express-owym a przecież wszyscy tak chcieli mieć coś więcej niż sam ekran.
Mnie nie interesuje opcja "obiekcje" ja liczę/wiem, że człowiek ten co robi coś "dla nas" to robi to po to aby mieć jakiś zysk więc potrzebna jest lista chętnych aby wiedział on, że sprzeda to co wymyślił/wypracował.Jacek pisze:Argenta67, ja również mimo twoich obiekcji co do moich wpisów wchodzę wstępnie w interfejs, oczywiście z planowanym rozwijaniem opcji 2 i 3![]()
Brawo
Kto następny?
Argenta, pisz mnie na to. Na bank baza, na 90% z opcją navi. TV jakoś mnie nie przekonuje. Chyba, bo wiesz, apetyt rośnie w miarę jedzenia. A tą kartę sd to tylko w opcji z tv będę mógł odpalać?
Pytanie poszło do producenta.jjash pisze:Argenta, pisz mnie na to. Na bank baza, na 90% z opcją navi. TV jakoś mnie nie przekonuje. Chyba, bo wiesz, apetyt rośnie w miarę jedzenia. A tą kartę sd to tylko w opcji z tv będę mógł odpalać?
Odpowiedz na pytanie: "tak, tuner jest tutaj czytnikiem kart (tzn ma USB i przez czytnik)"
Argenta67.
Nawigacja NAV108E będzie z mapami Europy czy tylko Polska bo jakoś nie zajarzyłem.
Na razie wchodzę w interfejs i dotykalski ekran.
Jeżeli licencja obejmuje mapy EU to również.
A'propos: gdzie planowany jest montaż puszki NAV108E i czy będzie korzystać z oryginalnej anteny.
Ponieważ TV dla mnie ma drugoplanowy priorytet to na razie zapytam: Jeżeli będę chciał dokupić to nie mając go dzisiaj (ani kabli) dostanę wszystko do P&P?
Nawigacja NAV108E będzie z mapami Europy czy tylko Polska bo jakoś nie zajarzyłem.
Na razie wchodzę w interfejs i dotykalski ekran.

A'propos: gdzie planowany jest montaż puszki NAV108E i czy będzie korzystać z oryginalnej anteny.
Ponieważ TV dla mnie ma drugoplanowy priorytet to na razie zapytam: Jeżeli będę chciał dokupić to nie mając go dzisiaj (ani kabli) dostanę wszystko do P&P?
FFE (F**K Fuel Economy) teraz AR156SW 2,4JTD20V -mała szara ropucha, Flavia Berlina 1.8, Honda CB750K , nowa pasja: Motobecane M2 250ccm SV JAP-iszon z1929 roku.
były:
były:
Jak wszystko dotrze do mnie to zamontuje i wtedy będzie jasne co, jak i gdzie.Jacek pisze:Argenta67.
Na razie wchodzę w interfejs i dotykalski ekran.Jeżeli licencja obejmuje mapy EU to również.
![]()
Coś cienko widzę ta dziesiątkę chętnych niby jest parę tych Thesisów i niby każdy chce mieć Connect aktywny ale ........., darmo nie ma nic.
Thesisiarze, jest tam kto?
może by tak ktoś jeszcze chciał mieć porządną navi zamiast marketowego larka za 199 na szybie?
Argenta67, może przekonasz dostawcę żeby puścił serię pilotażową i wtedy reszta będzie mogła zdecydować się na zakup jak kilku zarekomenduje. Skoro prototyp powstał to szkoda temat porzucać.
może by tak ktoś jeszcze chciał mieć porządną navi zamiast marketowego larka za 199 na szybie?
Argenta67, może przekonasz dostawcę żeby puścił serię pilotażową i wtedy reszta będzie mogła zdecydować się na zakup jak kilku zarekomenduje. Skoro prototyp powstał to szkoda temat porzucać.
były:
były:
- bartek wroclaw
- Klubowicz
- Imię: ???
Pytanie do producenta
Czy można pod podstawę podpiąć telefon kablem TV OUT ?
kabel np . ten http://allegro.pl/kabel-pro-tv-out-sams ... 23205.html
W ten sposób chyba było by prościej ! Nawigacja , filmy , muzyka idzie z telefonu .
Czy można pod podstawę podpiąć telefon kablem TV OUT ?
kabel np . ten http://allegro.pl/kabel-pro-tv-out-sams ... 23205.html
W ten sposób chyba było by prościej ! Nawigacja , filmy , muzyka idzie z telefonu .
THESIS 03' 2.4 JTD EMBLEMA 150 kucyków + CHiP
DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652
Myjnia Stary Browar Zakrzów . Zapraszam
DMD>>>DieselMusiDymić
JEST DYM >>> JEST MOC
Tel.662035652
Myjnia Stary Browar Zakrzów . Zapraszam
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
hejo ja się piszę na zestaw ale pytanie jest moje takie :
czy można kupić naviboxa bez licencji ? bo mam swoją automapę z kodem i aktualizacjami przez rok za free ?
sam navibox http://allegro.pl/audiomedia-nav108e-un ... 16594.html
jest za 800zł więc 490 za bazę plus 800 plus panel dotykowy ( nie znam ceny) taki zestaw mnie by interesował
i kolejne pytanie czy będzie na fo faktura vat ? jeśli nie to chchiała bym bazę bez fvat a reszte kupię na alle... i prześlę do majstra od navi
czy można kupić naviboxa bez licencji ? bo mam swoją automapę z kodem i aktualizacjami przez rok za free ?
sam navibox http://allegro.pl/audiomedia-nav108e-un ... 16594.html
jest za 800zł więc 490 za bazę plus 800 plus panel dotykowy ( nie znam ceny) taki zestaw mnie by interesował
i kolejne pytanie czy będzie na fo faktura vat ? jeśli nie to chchiała bym bazę bez fvat a reszte kupię na alle... i prześlę do majstra od navi
Pytania przekaże producentowi.
Napisał do mnie takie info: "Najważniejsze co nie opisałem w instrukcji - źródło video musi być NTSC (czyli tuner lub DVd trzeba przestawić)"
Tak wygląda płytka z opcji "1"
Napisał do mnie takie info: "Najważniejsze co nie opisałem w instrukcji - źródło video musi być NTSC (czyli tuner lub DVd trzeba przestawić)"
Tak wygląda płytka z opcji "1"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.