Thesis - jak dobrać się do sterownika poduszek?
Thesis - jak dobrać się do sterownika poduszek?
mam problem z poduszkami, podczas przyspieszania wywala błąd poduszek, fes twierdzi że brak odczytu z czujnika zapięcia pasa pasażera, przeczyściłem wtyczki i próbowałem nimi ruszać na wszystkie strony ale błąd się nie pojawił, jedynie w czasie jazdy podczas przyspieszania. Przyszło mi do głowy że coś mogło się poluzować przy sterowniku, a zatem jak się do niego dobrać?
Re: Thesis - Jak dobrać się do sterownika poduszek?
Dziwne pytanie bo sterownik ma dwie kostki i to w dodatku zabezpieczone zapięcia więc nie możliwe aby jedna funkcja mogła się wyodrębnić.grnb pisze:mam problem z poduszkami, podczas przyspieszania wywala błąd poduszek, fes twierdzi że brak odczytu z czujnika zapięcia pasa pasażera, przeczyściłem wtyczki i próbowałem nimi ruszać na wszystkie strony ale błąd się nie pojawił, jedynie w czasie jazdy podczas przyspieszania. Przyszło mi do głowy że coś mogło się poluzować przy sterowniku, a zatem jak się do niego dobrać?
no dobrze, tylko zdradź jeszcze gdzie go można znaleźć i co trzeba rozkręcić?
Tak jak w Kappie środkowy tunel, dojście podobnie jak do filtra kabinowego.
czyli trzeba zdemontować boczną osłonę tunelu od strony pasażera i bedę miał dostęp? a ja tu pół dnia schowki i podłokietniki demontuje 

Niestety życie jest ciężkie a lokalizacji wszystkich elementów wiele osób nie zna tak jak ja.grnb pisze:czyli trzeba zdemontować boczną osłonę tunelu od strony pasażera i bedę miał dostęp? a ja tu pół dnia schowki i podłokietniki demontuje
mam rozumieć że dobrze z tą boczną osłoną kombinuje? Dzięki zatem.
Re: Thesis - jak dobrać się do sterownika poduszek?
znalazłem 2 kostki jedna zółta druga niebieska, rozpiąłem, potraktowałem kontakt sprajem i spokój.