Swoja drogą to wpisujcie w tytule nick z forum.
Takie posty Jacek proszę zawsze bez jakichś podPISówJacek pisze:przelew puszczony, czekamy na pozostałych
Jak będzie dopłata do całości to dopytam sie o fakturę.Kmicic pisze: Powiedz tylko czy pod to będzie faktura? Zastanawiam się z jakiego konta wysłać.
Janek potwierdzam wpłynęła gotówkajjash pisze:potwierdzam wpłatę. oczywiście z nickiem.
potwierdź odbiór
A tu oczywiście kolejne bzdury i każdy kto wpłacił ma prawo nawet osobiście przyjechać i zobaczyć jak to działa. Nie ma żadnego błędu ale i owszem po podłączeniu ma prawo się pojawić i tak było u mnie ale podkreślam było i wiem co zrobić aby go nie było. Najgorsza sytuacja jak domorosły fachowiec z elektrykę w Thesis się bierzeLUKI82 pisze:Nie wiem czy każdy z Was widział wpis argenty67 który mówił ze gdy dodał panel dotykowy na środkowym wyświetlaczu pojawił sie EOL ERROR.
Mam informację od najlepszego elektronika Lancii Thesis ze niestety nie ma możliwości wykasowania błędu i dodania nowych urządzeń do sieci CAN tak by ten błąd więcej nie wyskakiwał.
Nie poto dbam o auto by było w idealnym stanie żeby teraz wściekać się EOL ERROR.
W związku z tym Przepraszam Was ale ja rezygnuje.
I tym sposobem po niedzieli przelewam kasę na rozpoczęcie "produkcji".argenta67 pisze: argenta67
argenta67
Zygi
Jędrek
Jacek
Foe
Kmicic
Kmicic
Kmicic
Jash
Mam już modem navi i jak go zainstaluje to będziesz mógł podjechać i obejrzeć ten Eol errorKmicic pisze:Bravo Argenta, a tego drugiego Pana żegnamy ozięble.
Obrażać to Ty obrażasz i publicznie piętnujesz.LUKI82 pisze:I znowu argenta zaczynasz obrażać ludzi.
Ocenzurowałem.
Ty nie wzbudzasz we mnie zaufania...
Ocenzurowałem.
Jakbyś miał trochę rozumu to zamiast obrażać mogłeś napisać jak się pozbyć EOL ERROR a pisanie ze wiem ale nie powiem to możesz opowiadać dzieciom w przedszkolu.