Nowy przedstawiciel LKP w WLKP się znalazł !
Moderator: boruch
Moja przygoda z mieszkaniem w Poznaniu skonczyla sie 2 miesiace temu. Mam jednak nadzieje, ze Poznan bede odwiedzal nadal, poniewaz planuje rozpoczecie tam kolejnych studiow, tym razem zaocznych. Czy sie dostane? tego dowiem sie po rozmowie pod koniec wrzesnia.
Czasowo przebywam w Pile ale niedlugo przeprowadzam sie pod Warszawe.
W zwiazku z tym skladam rezygnacje z funkcji Przedstawiciela LKP w WLKP.
Naturalna konsekwencja jest zrzeczenie sie funkcji moderatora dzialu WLKP.
Dotychczas udalo sie zorganizowac dla zloty/spoty. Jesien 2005 i wiosna 2006. Nie sa to wiekopomne osiagniecia ale pierwsze kroki zostaly zrobione.
Licze na to, ze znajdzie sie ktos kto bedzie potrafil rozkrecic dzialnosc klubu w WLKP, bedzie mial czas i zapal na to aby poznanska frakcja rozkwitla.
Wszelkie kandydatury mile widzane.
Czasowo przebywam w Pile ale niedlugo przeprowadzam sie pod Warszawe.
W zwiazku z tym skladam rezygnacje z funkcji Przedstawiciela LKP w WLKP.
Naturalna konsekwencja jest zrzeczenie sie funkcji moderatora dzialu WLKP.
Dotychczas udalo sie zorganizowac dla zloty/spoty. Jesien 2005 i wiosna 2006. Nie sa to wiekopomne osiagniecia ale pierwsze kroki zostaly zrobione.
Licze na to, ze znajdzie sie ktos kto bedzie potrafil rozkrecic dzialnosc klubu w WLKP, bedzie mial czas i zapal na to aby poznanska frakcja rozkwitla.
Wszelkie kandydatury mile widzane.

Mutafi to co sie stalo, na ktorym ty byles roku ?
Zasrane uczelnie 

Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

Gdybym miał Lancie... chociaz kto wie... 

Nic zlego sie nie stalo. Poporstu skonczylem piecioletnie studia mgr-skie, zgodnie z planem i bez opoznien. Nie zostaje w Poznaniu bo mam prace w innych miastach."Jaqob" pisze:Mutafi to co sie stalo, na ktorym ty byles roku ?Zasrane uczelnie

No to gratuluje Panie Magistrze to czemu ty tak nie odrazu ?:) to teraz te zaoczne to doktora planujesz czy jakis inny kierunek ?
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie 

przyszla pora na doktora"Jaqob" pisze:No to gratuluje Panie Magistrze to czemu ty tak nie odrazu ?:) to teraz te zaoczne to doktora planujesz czy jakis inny kierunek ?

ale zupelnie inny kierunek niz mgr.

Coz, nie bylo odzewu na moja rezygnacje i nie widze nowych kandydatur.
Pozostalo mi jedynie, oddac sie do dyspozycji prezesa LKP co niniejszym czynie.
Czekam na decyzje.
Pozostalo mi jedynie, oddac sie do dyspozycji prezesa LKP co niniejszym czynie.
Czekam na decyzje.

To jedna propozycja, teraz niech Kozi sie wypowie co o tym mysli."Kornelio" pisze:Kozi,Kozi,Kozi... :d
Swoja droga powinna to byc osoba jakos zangazowana w zycie klubu i aktywna na forum. Obecnie nie widze takiego kandydata. Takze Cappo pelni ta funkcje tylko "na papierze" wiec w praktyce w WLKP nie ma zadnego faktycznego przedstawiciela LKP.

- romlen
- Założyciel LKP
- Imię: Roman
Każdy ma prawo zrezygnować z takich czy innych względów. Dziękuję Mustafiemu za czas i chęci jakie włożył w prowadzenie przedstawicielstwa, rozumiem i szanuję jego decyzję. Jeśli chodzi o moje typy na szybko kto może objąć pieczę nad regionem to są to: Cappo (może pojawić się problem z czasem), Makgajwer, Szpoper, Nat (jeśli da radę go namówić i uda mu się nie wchodzić na teren Mazowsza
), Kozi (jak widać typowany najczęściej ale musi się wypowiedzieć). Każdy z kandydatów musi znać swoje zadania, czyli: wspierać region, łączyć ludzi, organizować spotkania, być do dyspozycji dla ziomków, umieć i mieć czas moderować swój dział i pilnować ładu na nim, mieć nieposzlakowaną opinię (zero wątpliwości co do nadania tytułu).
Tak więc czekam na decyzję wymienionych osób, oczywiście inni kandydaci też mają szansę, do wyłonienia nowego Mustafi prowadzi region.

Tak więc czekam na decyzję wymienionych osób, oczywiście inni kandydaci też mają szansę, do wyłonienia nowego Mustafi prowadzi region.
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.

Tel. 503124557-Orange

Po czym poznać, że komputer uzyska świadomość? Że zamiast informatyka będzie przychodził do niego psycholog.
hmm , czy brak przedstawiciela w WLKP ?
- romlen
- Założyciel LKP
Cappo owszem, tytuł jednak honorowy z uwagi na jego częste wyjazdy i mało czasu na forum (oczywiście bez negatywnych skojarzeń). Stąd szukamy kogoś za Mustafiego."szpoper" pisze:hmm , czy brak przedstawiciela w WLKP ?
Lancia Prisma 1,6IE Symbol '87 (tak tak, dalej u mnie), Lancia Y 1.2 2003 grudzień - ostatni miesiąc produkcji, Lancia Lybra SW 2.0 '99 i nigdy nie widziała gazu; Lancia Gamma Coupe - o tym śnię 
Tel. 503124557-Orange

Tel. 503124557-Orange

odpowiedzialne stanowisko i mało potencjalnych klubowiczów na to stanowisko .Każdy ma za mało czasu !!
- romlen
- Założyciel LKP
No i jak poszukiwania następcy? Coś słabo idzie widzę, zabrakło odwagi Panowie?
Tel. 503124557-Orange

Tel. 503124557-Orange