Moderator: wujekp
faraon pisze:Aleś mi poleciał "po bandzie". Cała rodzinę sfociłeś ... Nie masz swojej![]()
![]()
To byłem ja, ale jakoś tak dalej nie chciałem szaleć za bardzo, a potem przyszedł Piotrków i zamotanie oraz objazd w ŁodziSpxcompany pisze:Dobra, mam jeszcze pytanko - kto mnie doganiał Kapiszonem pod Sulejowem???? Bo przez CB trudno było rozpoznać głos???
No nie wiem, ja zaopatrzony w Wasze światłe wskazówki, też planuję się przygotować a jak się tak wszyscy za dobrze przygotujemy z tą wiśniówką, to może z tego wyjść nielicha katastrofaTomzik pisze: Aha, następnym razem będę lepiej przygotowany jeśli chodzi o wiśniówkę![]()
Olek ma dobrą rękęMiroMiglia pisze:Thema umarła na naszych oczach![]()
Ty już tu Olka ręki w to nie mieszaj, bo to właśnie tej ręki zasługa, że Thema nie umarła na naszych oczach, wbrew dramatycznym popisom oratorskim Mirkapaśny pisze:Olek ma dobrą rękęMiroMiglia pisze:Thema umarła na naszych oczach![]()
![]()
Dziękujemy wszystkim...
faraon pisze:My też już w domu, rozpakowani i ... właśnie miałem telefon, że nasz kolega Grzole, zostawił torbę z laptopem w pokoju u kol. "wpieriod"![]()
![]()
![]()
No i co![]()
![]()
zapytacie ...
Ja odpowiem. Grześ znów się gdzieś spóźni bo ...
Dokładnie "pogłoski o jej śmierci były przedwczesne " - koledzy czujnie zareagowali na podejrzany wyciek i odesłali ją do " mamy" ratując przed niechybnym zniszczeniem silnika .Rafako pisze: Ty już tu Olka ręki w to nie mieszaj, bo to właśnie tej ręki zasługa, że Thema nie umarła na naszych oczach, wbrew dramatycznym popisom oratorskim Mirka![]()
Serdecznie pozdrawiam.