PS-Cieszył się że w końcu kołpaki założyliście- akurat dzisiaj podstawiłem auto na zawieszenie

czerwona czy bordowa? bo widze ja codzienniemac1us pisze:Niestety, ale to ja byłem.MICHO pisze:
Dziś około 10:00 na ul. Kopernika w Krakowie czerwona Dedra kombi z klubowymi podkładkami widziana
Jeszcze nie tak dawno był na otomoto. Bardzo mi się podobał.stabraf pisze:Po Sączu śmiga sobie taki Kappiszon:
hmmmMariuszKRK pisze:czerwona czy bordowa? bo widze ja codzienniemac1us pisze:Niestety, ale to ja byłem.MICHO pisze:
Dziś około 10:00 na ul. Kopernika w Krakowie czerwona Dedra kombi z klubowymi podkładkami widziana
Ta Kappa jest od kogoś z gliwickiej politechniki, bo często ją tam widuję. Czasem ostentacyjnie staję obok niej swoją Dedrą
Na ul.Westerplatte zaraz przy skrzyżowanu z Lubicz stoi Dedra SW...na chodniku mijam na co 2 dzien idąc do pracy.MICHO pisze:hmmmMariuszKRK pisze:czerwona czy bordowa? bo widze ja codzienniemac1us pisze:Niestety, ale to ja byłem.MICHO pisze:
Dziś około 10:00 na ul. Kopernika w Krakowie czerwona Dedra kombi z klubowymi podkładkami widzianaTu mnie zaskoczyłeś ... chyba czerwona
Nie jestem kobietą więc wiesz jak to bywa z tymi kolorami
To tak szybko się dział hehehe
Seth pisze:a w Nadarzynie na ul. Pruszkowskiej często widuję ostatnio szarego? Thesisa na WPR... pozdrawiam