Spot w Lublinie
Moderator: wujekp
- Artur G.
- Klubowicz
- Imię: Artur
- Kontakt:
Spot w Lublinie
co wam powiem to wam powiem ale wam powiem....
namieszalismy trochę z tymi miejscami na spot, nie chcę sie za bardzo wtrącać, ale zgodnie z zasadą "pierwszy wybór najlepszy" może my spotkajmy się nad zalewem, na osrodku "Dąbrowa" w Lublinie, na parkingu przy ulicy prowadzącej obok zalewu do m. Prawiedniki (jesli dobrze pomiętam ) jest tam tzw, ful wypas....przemawia za tym fakt że nasi koledzy min. z rzeszowa czy Radomia mogą podjechać, w miarę wyposrodkowane miejsce, dużo miejsca nawet w niedzielę, będzie gdzie usiąść i cos wpić czy tez zjeść...każdy tam trafi... a jak juz sie spotkamy to pogadamy, może wymyslimy cos "grubszego" jakis ogólny zlot itp.
CO WY NA TO???
faktycznie czasu coraz mniej, aha, może godziny lekko popołudniowe, np. ok.14.00 - każdy zdąży dojechać... oczywiscie 20 sierpnia...
pozdrawiam
namieszalismy trochę z tymi miejscami na spot, nie chcę sie za bardzo wtrącać, ale zgodnie z zasadą "pierwszy wybór najlepszy" może my spotkajmy się nad zalewem, na osrodku "Dąbrowa" w Lublinie, na parkingu przy ulicy prowadzącej obok zalewu do m. Prawiedniki (jesli dobrze pomiętam ) jest tam tzw, ful wypas....przemawia za tym fakt że nasi koledzy min. z rzeszowa czy Radomia mogą podjechać, w miarę wyposrodkowane miejsce, dużo miejsca nawet w niedzielę, będzie gdzie usiąść i cos wpić czy tez zjeść...każdy tam trafi... a jak juz sie spotkamy to pogadamy, może wymyslimy cos "grubszego" jakis ogólny zlot itp.
CO WY NA TO???
faktycznie czasu coraz mniej, aha, może godziny lekko popołudniowe, np. ok.14.00 - każdy zdąży dojechać... oczywiscie 20 sierpnia...
pozdrawiam
pozdrawiam, Artur
Kappa była przez 56 m i 14 dni.
Dedra była przez 28 m i 13 dni
Alfa 156 1.8 TS była - 26 m i 5 dni
Jaguar X-type 3.0 V6 awd był 40 miesięcy
Lancia Lybra sedan 1.6 była ponad 4 lata
była:
Delta III 1.4 150 KM przez 9 lat
była:
- Artur G.
- Klubowicz
- Kontakt:
Spot w Lublinie
cd.
nad zalewem mozna też pospacerować, i dzieci zabrać ze sobą... czy narzeczoną ha, (jest plac zawab dla dzieci)...
wpisywanie na listę też coś cienko idzie, może umówmy się że poza zadeklarowaniem przyjazdu na forum, kto będzie chciał i znajdzie troche czasu poprostu dojedzie do nas....
i jeszcze raz pozdrawiam...
i co wy na to, myślę że to najlepsze wyjście, konkretna propozycja....
nad zalewem mozna też pospacerować, i dzieci zabrać ze sobą... czy narzeczoną ha, (jest plac zawab dla dzieci)...
wpisywanie na listę też coś cienko idzie, może umówmy się że poza zadeklarowaniem przyjazdu na forum, kto będzie chciał i znajdzie troche czasu poprostu dojedzie do nas....
i jeszcze raz pozdrawiam...
i co wy na to, myślę że to najlepsze wyjście, konkretna propozycja....
pozdrawiam, Artur
była:
była:
Spot w Lublinie
No ja jestem za, bo mam nad zalew 5min.. Ale Akurat moje zdanie nie powinno sie liczyc bo to nie fair w stosunku do osob które miały by 100km zeby się pojawić. Szkoda ze faktycznie cienko idzie z tą ''listą obecności'' bo wtedy mozna by lepiej planować.
Ale nad zalewem bylo by moze ciekawiej, w janowie tez jest zalewik jak cos.
Ale nad zalewem bylo by moze ciekawiej, w janowie tez jest zalewik jak cos.
- Artur G.
- Klubowicz
- Kontakt:
Spot w Lublinie
wg mnie tu nie chodzi o atrakcje, ale spokojne miejsce do spotu...jeśli chcesz atrakcji to idź na mecz Legia - Polonia - żartowałem... ale faktycznie cos ciężko idzie z ta listą , musimy brać przykład z kolegów z W-wy, u nich nie ma takiegio problemu,
a jesli chodzi o zalew to miejsce raczej wyposrodkowane, nasi koledzy z południa mieliby do janowca jeszcze z 50 km, a wtedy to byłoby nie fair
moje prywatne zdanie to trzymajmy sie zalewu, kto jest za niech da znać, jak juz wcześniej wspominałem 20-go ok. 14.00, myśle że to narozsądniejsza propozycja, a nastepnym razem miejsce spotu możemy zawsze zmienić, chodzi o to że jakoś trzeba zacząć
co wy na to? bo czasu coraz mniej, do przyszłego piatku trzaby wiedzieć na sto procent, bo ja w piatek musze wyjachać i gdyby wyszło ok to na 20 wrócę..
pozdrawiam
a jesli chodzi o zalew to miejsce raczej wyposrodkowane, nasi koledzy z południa mieliby do janowca jeszcze z 50 km, a wtedy to byłoby nie fair
moje prywatne zdanie to trzymajmy sie zalewu, kto jest za niech da znać, jak juz wcześniej wspominałem 20-go ok. 14.00, myśle że to narozsądniejsza propozycja, a nastepnym razem miejsce spotu możemy zawsze zmienić, chodzi o to że jakoś trzeba zacząć
co wy na to? bo czasu coraz mniej, do przyszłego piatku trzaby wiedzieć na sto procent, bo ja w piatek musze wyjachać i gdyby wyszło ok to na 20 wrócę..
pozdrawiam
pozdrawiam, Artur
była:
była:
Spot w Lublinie
temat spot w LUBLINIE to sie tego trzymajmy heheh
Spot w Lublinie
moze zrobmy mala liste, zeby wiedziec orientacyjnie ile osob przyjedzie.
1. riDER 90%
2. ...
3. ...
wpisujcie sie
1. riDER 90%
2. ...
3. ...
wpisujcie sie

- Artur G.
- Klubowicz
- Kontakt:
Spot w Lublinie
Gerek2 - Kappa ....100%
pozdrawiam, Artur
była:
była:
Spot w Lublinie
No i ja sie pisze na przyjazd ze swoim Kapiszonem!!!
Artystyczna Fotografia Profesjonalna 0606 65 32 66. ZaPrAsZaM!i!
Spot w Lublinie
1. riDER 90%
2. Artur G.
3. Mlody_lbn
4. Andrzej76
5. kleyo24
6. fuks
7, ....
2. Artur G.
3. Mlody_lbn
4. Andrzej76
5. kleyo24