https://docs.google.com/open?id=0B6VMeT ... UJKb3c4Q0k
Moderator: wujekp
Alan - Ty jedziesz przez Kłodzko ? Na jak długo - od kiedy do kiedy ? W jakim "zestawie" osobowym ?Alan pisze:Jesli ktoś nie ma pomysłu co robić w sobotę 19
Zgadza się.Alan pisze:O...a ja właśnie pisałem do Mirka że trzeba by orkiestrę zabrać
Andrzejku ja jadę przez Głuchołazy. Przez Kłodzko to chyba będzie jechał Jarek.
Ja jadę tylko na "Sobotę" Ze żonką i dziećmi.
Czy nie wziął byś mi od Pani Dawida (mam do niej telefon) przetwornicy w GłuchołazachAlan pisze:Andrzejku ja jadę przez Głuchołazy.
Ja ustawiam się na wyjazd z Mirkiem.Alan pisze:Przez Kłodzko to chyba będzie jechał Jarek. Ja jadę tylko na "Sobotę" Ze żonką i dziećmi.
Czy gdybym się nie mógł wyrwać na dłużej (pt-niedz.) to miałbyś 1 miejsce dla dużegoJarek_Jarecki pisze:Jadę przez Kłodzko i też tylko na sobotę z żonką i dziećmi
Czy gdybym się nie mógł wyrwać na dłużej (pt-niedz.) to miałbyś 1 miejsce dla dużegoJarek_Jarecki pisze:Jadę przez Kłodzko i też tylko na sobotę z żonką i dziećmi
Poszło PWAlan pisze:Andrzeju żaden problem.
Jarek_Jarecki pisze:Jak się nic nie zmieni, to pewnie - miejsce się znajdzie
Prawdopodobnie dziś wieczorem pojadę do Jablonca ...obadam na własne oczyJarek_Jarecki pisze:Alan pisze:Mają tam śnieg?
śniegu jest od groma i ciut ciut
Później wrzucę zdjęcia
Alan pisze:Prawdopodobnie dziś wieczorem pojadę do Jablonca ...obadam na własne oczyJarek_Jarecki pisze:Alan pisze:Mają tam śnieg?
śniegu jest od groma i ciut ciut
Później wrzucę zdjęcia
Małe niezrozumienie - bo mi chodziło o 21.01 - 22.01 a anie godzinęAlan pisze:No wyjazd służbowy. Wylatuję z OKR w okolicy 21-22... 3-4godziny drogi.Będę znacznie później