Kąski warte uwagi.

Tu zamieszczamy ogłoszenia kupna-sprzedaży znalezione w sieci.
Uwaga ! Dział automatycznie czyszczony po 30-u dniach
Awatar użytkownika
Cromik
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze
Imię: Paweł
Kontakt:

Re: Kąski warte uwagi.

Post autor: Cromik » 27 sty 2013, 15:45

adamM20 pisze:.... czy http://allegro.pl/fiat-croma-i-e-1989-r ... 51592.html to kąsek wart uwagi? Ile jest wart, 3000 PLN? :?:
Wersja biedna, a szkoda. Tak z 2500 bym za nią dał. Więcej się raczej nie opłaca. Jak jej nie sprzeda to pojadę na wiosnę się potargować, daleko w sumie nie mam :D
Fiat Croma MKI 3.0 V6 '87, Lancia Thema SW MKIII 3.0V6 LS upgraded to LX '92, Range Rover P38 2.5 DT '98
Fundacja pomocy owczarkom podhalańskim BONO

adamM20
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: adamM20 » 27 sty 2013, 16:12

Cromik pisze:
adamM20 pisze:.... czy http://allegro.pl/fiat-croma-i-e-1989-r ... 51592.html to kąsek wart uwagi? Ile jest wart, 3000 PLN? :?:
Wersja biedna, a szkoda. Tak z 2500 bym za nią dał. Więcej się raczej nie opłaca. Jak jej nie sprzeda to pojadę na wiosnę się potargować, daleko w sumie nie mam :D
.... właśnie właściciel dosłał mi dużą ilość fotek i rzeczywiście wygląda na to, że stan jest jak po dziadku. Jeśli masz do miejsca gdzie stoi auto niedaleko to w wolnej chwili (prośba) rzuć na nie okiem i spróbuj ponegcjonować cenę kto wie może zrobimy jakiś deal ......
Jeśli pozwolisz to napiszę do właściciela, że mój Kolega w wolnym czasie podjedzie pooglądać i pogadać, ok?

P.S.
wersja biedna ale super stan może wszystko zrekompensować!

Awatar użytkownika
NIKI
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Bartosz

Post autor: NIKI » 27 sty 2013, 16:39

Michalwlo pisze:
Rafako pisze:
sut72 pisze:A może takie cudactwo - wiem, że nie włoskie, ale jako jedno z niewielu niemieckich - pikne...
:-))
to BMW jest gościa od którego kupiłem swoją Lancię Lybrę 1,9 JTD , zdjęcia jak z fotoshopa.... trzeba na niego uważać bo koleś trochę kręci ... głównie przebiegi :/
Te BMW ma przynajmniej 100tys więcej niż deklaruje sprzedawca...
Moje byłe Włoszki

Awatar użytkownika
hitmanag
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Arek

Re: Thema 8.32 ..TANIOOOO!

Post autor: hitmanag » 27 sty 2013, 17:15

trybi pisze:8.32

nie znam niemieckiego, więc może być napisane że silnik trup a wnętrze po spaleniu:) ale cena jeśli auto jest OK chyba dobra
Dałbym sobie rękę ściąć, że już na forum widziałem to auto.
Zarejestrowane w PL.

Awatar użytkownika
Młody_H
Klubowicz
Klubowicz
Imię: Hubert

Post autor: Młody_H » 27 sty 2013, 17:40

Wygląda znajomo? ;)
:link:
Syn Jacka,
Lancia Delta HF Rallye turbo - w trakcie remontu
Lancia Thema I Serie - w trakcie wiecznego remontu
Alfa Romeo 156 2,4JTD 20V TI - na przekór wszystkim - jeździ

Awatar użytkownika
topcio
Prezes Lancia Klub Polska

Post autor: topcio » 27 sty 2013, 17:53

oldtimer999 najpierw sprzedaje w Polsce a potem kupuje w niemcowni ?
Delta Intergale 16v
Fulvia Coupe 1.3 S 1972
Fulvia Coupe 1.3S 1971
Beta Spider Zagato 1.6
Obrazek

Awatar użytkownika
hitmanag
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: hitmanag » 27 sty 2013, 18:41

Chyba na odwrót.

Rafako

Post autor: Rafako » 27 sty 2013, 18:48

Tak czy owak, to stawia "kolekcję" Oldtimera w zupełnie nowym świetle... ;)
Serdecznie pozdrawiam.

Awatar użytkownika
topcio

Post autor: topcio » 27 sty 2013, 18:58

hitmanag pisze:Chyba na odwrót.
No właśnie chyba nie :-?

Rafako pisze:Tak czy owak, to stawia "kolekcję" Oldtimera w zupełnie nowym świetle... ;)
Serdecznie pozdrawiam.
I nie jest to jasne światło :-?
Delta Intergale 16v
Fulvia Coupe 1.3 S 1972
Fulvia Coupe 1.3S 1971
Beta Spider Zagato 1.6
Obrazek

Awatar użytkownika
hitmanag
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: hitmanag » 27 sty 2013, 19:02

topcio1 pisze:
hitmanag pisze:Chyba na odwrót.
No właśnie chyba nie :-?

Rafako pisze:Tak czy owak, to stawia "kolekcję" Oldtimera w zupełnie nowym świetle... ;)
Serdecznie pozdrawiam.
I nie jest to jasne światło :-?
Z tego co wiem samochód kupiony w pl, aktualnie próba sprzedaży w de.
Swoją drogą cena dość atrakcyjna.

Awatar użytkownika
Cromik
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze
Kontakt:

Post autor: Cromik » 27 sty 2013, 20:37

adamM20 pisze:
Cromik pisze:
.... właśnie właściciel dosłał mi dużą ilość fotek i rzeczywiście wygląda na to, że stan jest jak po dziadku. Jeśli masz do miejsca gdzie stoi auto niedaleko to w wolnej chwili (prośba) rzuć na nie okiem i spróbuj ponegcjonować cenę kto wie może zrobimy jakiś deal ......
Jeśli pozwolisz to napiszę do właściciela, że mój Kolega w wolnym czasie podjedzie pooglądać i pogadać, ok?

P.S.
wersja biedna ale super stan może wszystko zrekompensować!
Ja mam kilkadziesiąt kilometrów z Zielonej Góry do tej Cromy. Na tą chwilę nie mam zamiaru się rozwodzić, także nie będe jej kupował. Jakbym tą Cromę przytargał do domu to by mnie żona pogoniła ;) Jeżeli jesteś nią zainteresowany to po następnym weekendzie lub w następny weekend chętnie pojadę ją zaobaczyć. W tym tygodniu nie dam rady, praca i obowiązki domowe. Jeżeli Ci to pasuję to powiedz sprzedającemu że za tydzień ktoś się u niego zjawi ;) Wersja biedna ale mam trochę gratów fajnych do takiej ;)
P.S. Jak mozesz prześlij mi zdjęcia na cromik@op.pl
Fiat Croma MKI 3.0 V6 '87, Lancia Thema SW MKIII 3.0V6 LS upgraded to LX '92, Range Rover P38 2.5 DT '98

trybi
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka
Imię: Krzysztof

Post autor: trybi » 27 sty 2013, 21:05

hitmanag pisze:
trybi pisze:8.32

nie znam niemieckiego, więc może być napisane że silnik trup a wnętrze po spaleniu:) ale cena jeśli auto jest OK chyba dobra
Dałbym sobie rękę ściąć, że już na forum widziałem to auto.
Zarejestrowane w PL.

Szkoda, że tylko jedna fotka w ogłoszeniu, choć z drugiej strony jakby to było auto oldtimera to nie wystawiałby za 35 tys żeby potem za granica mniej niż połowę tego dostać

Rafako

Post autor: Rafako » 27 sty 2013, 21:12

trybi pisze: Szkoda, że tylko jedna fotka w ogłoszeniu, choć z drugiej strony jakby to było auto oldtimera to nie wystawiałby za 35 tys żeby potem za granica mniej niż połowę tego dostać
Wiesz, napiszę wprost: może to cale wystawienie to tylko badanie rynku na zasadzie: "czy znajdzie się frajer, który położy 35 koła za 8.32 kupioną w Reichu za 3,5 tyś EUR, czy może te Lanciowe Miłośniki, to ino same gołodup... : cenzura : " :?: :?: :?: : gafa :
Tak to niestety wygląda z boku.
Serdecznie pozdrawiam.

adamM20
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: adamM20 » 27 sty 2013, 21:17

Ja mam kilkadziesiąt kilometrów z Zielonej Góry do tej Cromy. Na tą chwilę nie mam zamiaru się rozwodzić, także nie będe jej kupował. Jakbym tą Cromę przytargał do domu to by mnie żona pogoniła ;) Jeżeli jesteś nią zainteresowany to po następnym weekendzie lub w następny weekend chętnie pojadę ją zaobaczyć. W tym tygodniu nie dam rady, praca i obowiązki domowe. Jeżeli Ci to pasuję to powiedz sprzedającemu że za tydzień ktoś się u niego zjawi ;) Wersja biedna ale mam trochę gratów fajnych do takiej ;)
P.S. Jak mozesz prześlij mi zdjęcia na cromik@op.pl

Zdjęcia fiata przesłałem na Twojego maila, oczywiście jeśli możesz obejrzeć cromę to wielkie dzięki! Nie musi to być przyszły tydzień ale jeśli uda się w najbliższym czasie to super, sprzedającemu dałem już "cynk". Auto jest ciekawe więc może warto je zobaczyć a co do kupna to wszystko jest możliwe, być może jedyną kwestią dyskusyjną będzie cena.
Tak na marginesie to z moją żoną mam to samo, gdyby okazało się, że mam następnego grata to idę mieszkać pod most ale ..... wiosna blisko więc jakoś dam radę.
Dzięki!

Awatar użytkownika
Cromik
Odszedł od nas na zawsze
Odszedł od nas na zawsze
Kontakt:

Post autor: Cromik » 27 sty 2013, 21:50

Pooglądałem. Wygląda zdrowo. Tylko wytłumacz kobiecie, że jak auto ma 20 lat to nie musi być gratem :)
Sprawdzić na żywo, ponegocjować cenę, kupić i cieszyć się następnymi tysiącami kilometrów.

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Ogłoszenia znalezione :::”