Poczytaj i pomóż

Moderator: wujekp
Będę prowadził negocjacje umowy jeszcze w najbliższy piątek/sobotę. Jeśli się istotnie nie posuniemy do przodu, wtedy na 100% Szczytna odpadnie.wojciech711 pisze:... czy to już pewne że Szczytna odpada.......
Znam temat "walki CiociE"ciociaE pisze:AndrzejuW ośrodku 2 (Vantur) pokoje tylko 2 i 3 osobowe. Widzę, że są też domki, ale niespecjalne (ale ogólnie uważam, że domki dla rodziny nie sprawdzają się). Walczę
od razu, bo chcielibyśmy przyjechać, a tu nie bardzo to widzę. Obstaję przy swoim starym zdaniu, że potrzebujemy choć kilka pokoi więcej niż 3-osobowych.
Ośrodek ma nowy budynek a w nim kilka pokojów 4-osobowych, a nawet jeden 8-osobowy.ciociaE pisze:AndrzejuW ośrodku 2 (Vantur) pokoje tylko 2 i 3 osobowe .......
może się da coś zrobić w innym terminiefaraon pisze:Ośrodek ma nowy budynek a w nim kilka pokojów 4-osobowych, a nawet jeden 8-osobowy.ciociaE pisze:AndrzejuW ośrodku 2 (Vantur) pokoje tylko 2 i 3 osobowe .......
Z pospolitego ruszenia nici niestety. Brak propozycji od forumowiczów.
Trzeba założyć wariant (niestety), że nie będzie w tym roku zlotu ogólnopolskiego. Czasu coraz mniej, a takie przedsięwzięcie wymaga "trochę" przygotowania.
Albo ja się źle wyrażam w mejlach albo nikt nie bierze mnie na poważnie. Jak dotąd, nikt mi nie odpisał ale z drugiej strony, z ośrodkami na 100 osób na Śląsku, trochę kiszka... jeszcze zajrzę na forum OlympusClub - tam już parę zlotów się udało...faraon pisze:Z pospolitego ruszenia nici niestety. Brak propozycji od forumowiczów
Ja napisałem kilka maili, dostałem odpowiedzi, w kolejnych przedstawiłem co i jak (ogólny zarys zlotu) i ...... także brak odpowiedzi. Czasami odnoszę wrażenie, że w kraju, gdzie jest "bezrobocie" i "bida" ludziom się nie chce zarabiać pieniędzy.daghda pisze:Albo ja się źle wyrażam w mejlach albo nikt nie bierze mnie na poważnie. Jak dotąd, nikt mi nie odpisał ale z drugiej strony .....