Zloty

Zloty i spotkania

Moderator: wujekp

Anonymous

Zloty

Post autor: Anonymous » 12 sie 2006, 18:57

Po długiej przerwie i przeczytaniu kilku tysięcy postów moja skromna osoba zaobserwowała że mało kto jest chętny na regionalne spoty, dlatego moje pytanie, poza Mazowszem, które jest chyba najbardziej zorganizowana grupą w naszym społeczeństwie, chciałbym prosić o wpisy czy spoty regionalne maja jaki kolwiek sens, wystarczy zobaczyć pomorze, czy inne regiony, spotykają się osoby które od początku miały jaki kolwiek kontakt ze sobą i chcą się poznać, rozumiem że nie wszystkim zawsze pasuje lub odległość jest zbyt wielka, ale zawsze można dać inną propozycje niż przedstawiciel regionalny, ja ze swojej strony nie będę miał żadnego ale, jeżeli ktoś na pomorzu zorganizuje spocik w miejscu i czasie dla mnie nie pasującym, mam tylko nadzieje że regionalny na pomorzu we wrześniu się sprawdzi :wink:

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Tomek
Kontakt:

Re: Zloty

Post autor: tomek » 12 sie 2006, 20:06

Chyba Lodz tez sie spotyka towarzysko.
Wiesz Macku inaczej jest spotkac sie gdy masz do przejechania 20-30 km a inaczej gdy 100-200. Tu tkwi ewenement czestych spotkan klubowiczow z wiekszych osrodkow.
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

Awatar użytkownika
Radicz
Klubowicz
Klubowicz

Post autor: Radicz » 12 sie 2006, 20:41

"tomek" pisze:Chyba Lodz tez sie spotyka towarzysko.
Wiesz Macku inaczej jest spotkac sie gdy masz do przejechania 20-30 km a inaczej gdy 100-200. Tu tkwi ewenement czestych spotkan klubowiczow z wiekszych osrodkow.
No nie do końca masz rację Tomku- wszystko zależy od dobrych chęci!!! Mówię tu przynajmniej o Ewci i o sobie :!: :!: :!: Jeśli organizowane jest spotkanie z dużym wyprzedzeniem i zależy mi na integracji z klubem, staram się brać w nim udział. Dotyczy to zarówno zlotów ogólnopolskich, jak i spotkań regionalnych. Potwierdzeniem mojej opinii niech będzie ubiegłoroczny zlot w Ogrodzieńcu- totalny spontan, ale jaka frekwencja :!: :!: :!:

Obecnie planujemy wyjazd na "degustację piwka"- oczywiście jest to pretkest do kolejnego spotkania w większym gronie Lancistów!!! Z moich obserwacji tematu wynika, iż sporo klubowiczów deklaruje swój udział...
Zaproponowałem nawet, by przenieść temat do odpowiedniego działu, ale rozumiem, że trwa długi weekend i mniej osób czyta Forum- tudzież moderatorów brak :wink: :wink: :wink:

Do organizacji spotkań regionalnych potrzebne są dobre chęci biorących w nich udział Klubowiczów- jeszcze raz to podkreślam...

Pozdrawiam, Radicz.

Awatar użytkownika
Kubek
Klubowicz
Klubowicz
Kontakt:

Zloty

Post autor: Kubek » 12 sie 2006, 22:31

Ja teraz wybieram sie na spot do Lublina bo w rzesowie jest ciezko cos zorganizowac, byl jeden zlot i musze powiedziec ze calkiem udany bo bylo duzo aut tylko ze kazdy wpadl tak na chwile, zadnego grillka nie bylo ani nic, mozna by drugi zlot zorganizowac ale jest to ciezko zrobic bo z rzeszowa nikt tu nie zaglada na forum, co zreszta widac po odpowiedziach i statystyce owiedzin tematu zlot rzeszow 20.08.2006., :) nie ze nie ma klubowiczow ale wpadaja na forum raz na ruski rok, i poprzednio to musialem wysylac kazdemu maila zeby cos zobaczyl, szukajac jakis znajomych miejscowosci z podkarpacia ze spisu uzytkownikow, a teraz mi sie juz nie chce robic wiec wole pojechac do lublina :D, jest tez calkiem inna rzecz dla mnie spot w te akurat miesiace bo mam wiecej czasu, mogl bym nawet do krakowa na spot skoczyc ale do lublina lepsza droga a w krakowie tez sie nie organizuja zbytnio :D
Juz bez Lancia ale dalej w Klubie :)

Awatar użytkownika
strang
Forumowicz/ka
Forumowicz/ka

Zloty

Post autor: strang » 12 sie 2006, 22:50

W Waszym gronie jestem nowy,więc trudno mi sie wypowiadać na temat spotów lancisti. Ale zgodzę się z Radiczem-podstawą są chęci. Warto organizować spoty z odpowiednim wyprzedzeniem-wielu z nas jest ograniczonych zawodowo. Aspekt finansowy jest również ważny,mimo zapewne rożnych statusów finansowych każdy z nas narzeka na braki.
Jednak uważam że takie imprezy powinny być organizowane z noclegiem-wtedy odległość nie jest taką barierą. A wbrew pozorom nie musi wyjść drogo-wystarczy odpowiednia liczba chętnych. W osławionym Morsku cztero osobowy domek kosztuje ok.100zł. A ładnych miejsc w Polsce z tanimi noclegami nie brakuje. Podczas jednodniowego zlotu nie sposób się poznać.
Strang Delta 1,9td
Obrazek

Awatar użytkownika
tomek
Klubowicz Wspierający
Klubowicz Wspierający
Imię: Tomek
Kontakt:

Post autor: tomek » 14 sie 2006, 7:40

"Radicz" pisze:
Do organizacji spotkań regionalnych potrzebne są dobre chęci biorących w nich udział Klubowiczów- jeszcze raz to podkreślam...
Oczywiscie dobre checi sa rowniez nieodzowne, ale chyba przeznacie mi racje, ze w duzym osrodku zorganizowac spocik jest o niebo latwiej :?:
Tomek
Obrazek
Obrazek- tyle palił mój Passat do 194 tys. - przestałem uzupełniać tankowania :(

Anonymous

Post autor: Anonymous » 14 sie 2006, 10:13

"tomek" pisze:
"Radicz" pisze:
Oczywiscie dobre checi sa rowniez nieodzowne, ale chyba przeznacie mi racje, ze w duzym osrodku zorganizowac spocik jest o niebo latwiej :?:
Przyznaje Tomkowi racje, duża melioracja ma zawsze większe mozliwości, ale chodziło mi o tych którzy się zapowiadają że będą na zlocie, a potem się okazuje że ktoś zapomniał lub mu nagle auto ukradli : yesyes :

ODPOWIEDZ

Wróć do „::: Zloty i spotkania :::”