Ale nie za darmoweKris pisze:Ale LPG jest tanie

Moderator: wujekp
Ale nie za darmoweKris pisze:Ale LPG jest tanie
daghda pisze:Jestem zaMacioBA pisze:Wiola - ten pomysł z A1 i testowaniem dosyć mi się spodobał![]()
Może następny spocik sobie machniemy w takiej konwecji?? Autobhan, ciastoi Lancie
??
Piknik na MOP-ie
![]()
![]()
jareczek pisze:Ale nie za darmoweKris pisze:Ale LPG jest tanie, poza tym przy 160km/h już całkiem dużo pochłania (do 15l/100km).
Trochę daleko, ale stanowczo powiem że było warto! Jazda Lancią nie męczychevrooletcamaro pisze: Jaruś , a ja Cię podziwiam taki kawał Wam się chciało jechać na parę godzinek, to grodek powinien ale bardzo dziękujemy, że wpadliście.
Pozdrowienia dla Moniki i Izy
Jeżeli chodzi o Kotwicę to w tym roku mogę pomóc w organizacji , ja już się za to nie biorę. Miejsce fajne , klimatyczne ale też i drogie. Ale skoro temat odżył i znajdzie się ktoś chętny lub chętni z pomysłami to i też się głoszę.aro pisze:Rok powoli przeleciał, czy w związku z tym planujemy jakąś powtórkę?
No tak...wiatru nie byłogrodek pisze:Irek było super ale jest kilka czynników które mnie trochę przerosły. Jak wspomniałem , służę pomocą.
Ale były wiosłaAlan pisze:No tak...wiatru nie byłogrodek pisze:Irek było super ale jest kilka czynników które mnie trochę przerosły. Jak wspomniałem , służę pomocą.