Zakładam ten temat bo chciałbym poznać wasze zdanie na temat alusków do mojej Delciny

Oto zdjęcia:
Listwa na drzwiach była taka jak już kupiłem Deltę, poszukuje oryginału. A chlapacze tylko były na zimę, będą zdjęte.mac1us pisze:Felgi w miarę spoko, ale chlapacze i listwa drzwiowa na wkrętach to już wiocha.
dawidson pisze:Po pierwsze to bębny na czarno żeby ich nie było widać.
Po drugie chlapacze w tym kolorze kompletnie nie pasują. Gdyby były czarne byłoby lepiej.
Po trzecie jeśli dobrze widzę to masz opony KingMeiler. To niemiecka nalewka.
Felgi ładneroberto92 pisze:Listwa na drzwiach była taka jak już kupiłem Deltę, poszukuje oryginału. A chlapacze tylko były na zimę, będą zdjęte.mac1us pisze:Felgi w miarę spoko, ale chlapacze i listwa drzwiowa na wkrętach to już wiocha.
GrimlocK pisze:Felgi ładneroberto92 pisze:Listwa na drzwiach była taka jak już kupiłem Deltę, poszukuje oryginału. A chlapacze tylko były na zimę, będą zdjęte.mac1us pisze:Felgi w miarę spoko, ale chlapacze i listwa drzwiowa na wkrętach to już wiocha.brakuje kapsli ze znaczkiem Lancii. Jak chcesz listwę to daj znać na PW, mam dwie, sprzedam tanio
Ta niemiecka produkcja to na 100% bieżnik.roberto92 pisze:dawidson pisze:Po pierwsze to bębny na czarno żeby ich nie było widać.
Po drugie chlapacze w tym kolorze kompletnie nie pasują. Gdyby były czarne byłoby lepiej.
Po trzecie jeśli dobrze widzę to masz opony KingMeiler. To niemiecka nalewka.
Bębnami się zajmę w najbliższym czasie bo tez mi się to nie podoba. Chlapacze były na zimę tylko żeby ochronić karoserie - będą
zdjęteA opony to Gał-Gum Sport na przedniej osi niemieckiej produkcji, tył Michelin Energy. Wyrwałem je dosyć tanio także warto było mam nadzieje ;p
Felgi mają 7 cali.Dawid pisze:Felga-o jeden cal większa i była by spoko.Na drugiej fotce opona z ładną rzeźbą.Ogólnie zostawił bym tak jak jest.
Ta ładna rzeźba to właśnie nalewkaDawid pisze:Felga-o jeden cal większa i była by spoko.Na drugiej fotce opona z ładną rzeźbą.Ogólnie zostawił bym tak jak jest.
Piszesz o szerokości a mi chodzi o średnicę.Wygląda mi to na 15 cali a pasowało by w tym wzorze 16 a nawet i 17 ".roberto92 pisze:Felgi mają 7 cali.Dawid pisze:Felga-o jeden cal większa i była by spoko.Na drugiej fotce opona z ładną rzeźbą.Ogólnie zostawił bym tak jak jest.
Zastanawiam się nad dystansami na tył no i chciałbym ją obniżyć trochę...