http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=983
Moderator: MiroMiglia
Jeśli taka temperatura się utrzyma to myślę że moja Delta Rosso Monza chętnie rozprostuje kościUrszula pisze:Numeryczna Prognoza Pogody Uniwersytetu Warszawskiego mówi, że ma być w ciągu dnia nawet 10 stopni![]()
U mnie 2/3 rodzinki też choruje , ja jeszcze się bronię.Urszula pisze:Nie będę. Zepsułam się - rozkłada mnie znów.
W sumie to chodziło mi o SowieMiroMiglia pisze:Halo ,halo w tę środę kolejne spotkanko pod Milenijnym .
Mam potwierdzenie od paru klubowiczów że będą "na bank".
Zapraszam więc bo zaczynamy myśleć o jakimś większym spocie sobotnio - niedzielnym ,oczekujemy na jakieś propozycje gdzie warto byłoby się wybrać.
Piotr Rain proponuje Góry Stołowe , ciekawy pomysł a przede wszystkim sprawdzony przez niego.
Kto ma jeszcze jakiegoś króliczka ?
Czekamy .
Środa 27.02.2013 r - godz.19:00.
Bardzo ubolewam nad tym, że spotkania pod Milenijnym odbywają się w środy. Jestem Wrocławianinem całym sercem, ale fizycznie tylko w weekendy, dlatego bardzo mi się podoba pomysł spotu sobotnio-niedzielnego.MiroMiglia pisze: Zapraszam więc bo zaczynamy myśleć o jakimś większym spocie sobotnio - niedzielnym ,oczekujemy na jakieś propozycje gdzie warto byłoby się wybrać.
Piotr Rain proponuje Góry Stołowe , ciekawy pomysł a przede wszystkim sprawdzony przez niego.
Kto ma jeszcze jakiegoś króliczka ?
Brawo !rain pisze:MarudzenieJa będę.
errataMiroMiglia pisze:Montujemy też ekipę na Walne Zgromadzenie zarządu, może ktoś chce dołączyć jeszcze?