Obydwie z Krakowa na blachach KR
Pamiętasz może rejestrację jeżeli była to szara taka na ESI to mógł być to mój ojciecWilkin pisze:dzis 14 z groszami Pruszków-Nadarzyn Lybra Intensa i Thesis ,ten drugi na WPR .
Szorowałem 166
Cocos pisze:Pozdrowienia dla dwojga sympatycznych ludzi z ciemnej Themy, z którymi mijam się na Ursusie jadąc do pracy kilka minut po godzinie 8:00
A jak w Pieskowej Skale był to mógł zadzwonić. Byśmy może pod zamkiem chwilkę pogadali. Akurat byłem w pracy w Skale.Rafako pisze:Wczoraj i dzisiaj, trasa Warszawa-> Pińczów-> Miechów-> Pieskowa Skała -> Morsko-> Mirów -> Olsztyn k. Cz-wy -> Częstochowa -> Warszawa i...
...tylko 6 Lancii![]()
![]()
Szczególnie zapadły mi w pamięć: wczoraj srebrna Zeta na 7-ce zaraz przed Słomnikami oraz dzisiaj ok. 11:30 między Olsztynem a Częstochową, srebrny Kapiszon w sedanie (zaraz przed miśkami z suszarą
).
Jechaliśmy Pugiem 3008, więc pozdrawiać nie było sensutoteż teraz
Pozdrowienia dla Kierownictwa![]()
![]()
![]()
Ps. na parkingu w Morsku żadnej Lancii![]()
ale za to cholernie dużo śniegu
z "pińć metry" głęboko
A widzi, teraz już będzie wiedział i następnym razem jak się wybierze na szlak, to zadzwonizygmunt1 pisze: A jak w Pieskowej Skale był to mógł zadzwonić. Byśmy może pod zamkiem chwilkę pogadali. Akurat byłem w pracy w Skale.
Pozdrawiam.
Polecam wypatrywać Fiata Fiorino biały, opisany "E...ltel" z drabiną, na rejestracji PełO, na naszej podkładce.Rafako pisze:A widzi, teraz już będzie wiedział i następnym razem jak się wybierze na szlak, to zadzwonizygmunt1 pisze: A jak w Pieskowej Skale był to mógł zadzwonić. Byśmy może pod zamkiem chwilkę pogadali. Akurat byłem w pracy w Skale.
Pozdrawiam.![]()
![]()
Serdecznie pozdrawiam.