Co do Y10, to trochę strach trasę z brytfanii robić niepewną starowinką, ale jakby kto miał ciśnienie na auto z UK, to w lipcu mogę przywieźć, bo będę stamtąd jechał.
No to zapraszamy na powrót do Themowego gronaGawlick pisze:Z zewnątrz żyleta...I żeśta me uczucie do Themy znów podsycili...
Oj dobra dobra cena...Cromik pisze:Thema w dobrej cenie
Tak,jakubg pisze:Na pewno te 900CHF do urwania
Dobra cena jak na zadbanego youngtimera w znakomitym stanie blacharskim i mechanicznym. Dla klienta z bogatej Szwajcarii, a nie z biednej Polski. Tylko ta kierownica kiepskaCromik pisze:promocyjnaMichor pisze:Oj dobra dobra cena...Cromik pisze:Thema w dobrej cenie
15,900 CHF x 3,4535 (kurs NBP z dzisiaj) = 54,910.45 PLN![]()
Super cenanikt nie zmusza do kupna
Chce,serio...Tzn serce chce ale rozum mówi co innegoBoorek pisze:Serio chcesz? Mam do niej półtorej godziny, ale mogę mieć problem z transportem, bo nie mam haka a auto 2 lata poza droga.
Ktoś docenił ThemeNat pisze:Dobra cena jak na zadbanego youngtimera w znakomitym stanie blacharskim i mechanicznym. Dla klienta z bogatej Szwajcarii, a nie z biednej Polski. Tylko ta kierownica kiepskaCromik pisze:promocyjnaMichor pisze:Oj dobra dobra cena...Cromik pisze:Thema w dobrej cenie
15,900 CHF x 3,4535 (kurs NBP z dzisiaj) = 54,910.45 PLN![]()
Super cenanikt nie zmusza do kupna
.
Nie patrzmy na każde auto wyłącznie przez pryzmat rodzimych szrotów z allegro.