Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

Moderator: wujekp
przed wami leciała cała ekipa bydgoskafaraon pisze:Faraony z TAZ-ikami (w tym Limak) też dojechały. Po drodze na rozjeździe w Pile pomachaliśmy Lancikowi90 i jeszcze komuś (nie przyuważyłem dokładnie), zaś na jednym z popasów na Orlenie odpoczywaliśmy z Wilkinami.
Dzięki jeszcze raz wszystkim za ..... wszystko. Wedle mnie tyż było cudnie. Szczególnie pogoda (nie tylko Wojtkowa711 Rodzinka)
45 min. temu zameldowałem się u siebie. Zoomy 5 min wcześniejTaz pisze:Wilkin odprowadził nas aż do zjazdu z A2 na Grójec.
Ciekawe jak idzie Dudiemu z ekipą...
zajeb......... i to jaknerolancia2 pisze:kurde w tym roku nie mogliśmy przyjechać ... pewnie było suuuper....
rywalizacja była zaciętanerolancia2 pisze:wcale się nie dziwie jak wygrałeś ... wybory miss...gratulacje...
Moja żona ...MiniMy pisze:My również dziękujemy wszystkim za ciepłe przyjęcie i za pogodę (Przyznać się kto ją załatwiał ?)![]()
My też mamy taką nadziejęBea pisze: I wszystkim poznaniakom za miłe choć krótkie spotkanie.
mam nadzieję że do zobaczenia
A mówiłemboruch pisze: miały być max 2 godzinki wyszedł prawie cały dzień![]()
Ok no obiecuję,że następnym razem będę 1h 30min z zegarkiem w rękuDudi pisze:A mówiłemboruch pisze: miały być max 2 godzinki wyszedł prawie cały dzień![]()
![]()
![]()
![]()