Mam u siebie wykaz "zalegających" na magazynach w Polsce części do starszych pojazdów grupy FIAT-a (Fiat, Lancia, Alfa).
Jest tego ... ponad 30 tys. pozycji

Mam możliwość wyfiltrowania poszczególnych modeli - w excellu.
A teraz konkrety.
Jeśli każdy potrzebujący do konkretnego modelu chciałby coś sobie wyszukać proszę napisać na faraon@lanciaclub.pl
Zdaje sobie sprawę, że nastąpić może zmasowany na mnie "atak" maili, ale powoli postaram się zadowolić wszystkich zainteresowanych.
Po zebraniu (to może potrwać 2-3 miesiące) zamówienia:
1. zrobimy zamówienie ilościowe (w zestawieniu nie ma ilości sztuk - szkoda, ale może uda mi się jeszcze i to zdobyć)
2. zrobimy zrzutkę na jedno konto całej (od wszystkich) kasy za całe to zamówienie - ceny które będą na wykazie należy powiększyć o 10% (marża delaera, który nam to ściągnie)
3. Podjedziemy po odbiór albo dodatkowo poprosimy dealera o spakowanie i wysyłkę na podane adresy - dojdą dodatkowo koszty tych przesyłek.
Logistyka tego przedsięwzięcia nie może zawierać ponagleń typu: mi to jest już potrzebne, zrób to, załatw, pie

Interpretacja tego/powyższego "Regulaminu" należy do mnie

BTW - oprócz "udzielania" się na forum LKP jeszcze pracuję, więc na realizację tego projektu, będę poświęcał tylko tyle czasu ile wygospodaruję.
Instrukcja wyliczenia i zamówienia w czwartym poście !!!
Uffff - znów se dołożyłem roboty