Lancia widziana na trasie
Re: Lancia widziana na trasie
Wczoraj w Ustce około godz. 18 na przejściu dla pieszych prawie przyjechała by mnie lybra el60hr
Lancia Lybra SW 2.4 JTD Intensa
Dziś było ich kilka - głównie znajome, ale również trafiło się parę "naturszczyków"
- biała Lancia Ypsilon - autostrada A4, pas w kierunku Wrocławia - pozdrowiliśmy ją całą kolumną Lancii
- a później kilka sztuk na rozległym parkingu Master Truck
Prosto z Francji:

Nasz Forumowicz z Puław:

I jeszcze jedna

- biała Lancia Ypsilon - autostrada A4, pas w kierunku Wrocławia - pozdrowiliśmy ją całą kolumną Lancii

- a później kilka sztuk na rozległym parkingu Master Truck

Prosto z Francji:

Nasz Forumowicz z Puław:

I jeszcze jedna

Lancia Voyager w Pyrzowicach i prawie jak Lancia w Alanya 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: Miłosz
Pozdrowienia dla kolegi z Ypsilonki w błękitnym kolorze dziś po godzinie 18 na przejeździe kolejowym w centrum 

Rybnik ul.Kotucza godz.17.30 MacioBA w swojej Lybrze
granatowa?carincton pisze:W okolicach Konina i w samym Koninie widuję regularnie Lancię Thesis, przypuszczam, że właściciel mieszka niedaleko mnie, bo parę km od mojego miejsca zamieszkania parę razy ją widziałem. Jeździ nią jakiś Pan po 50-tym roku życia.
to z pewnością thesis mojego ojca

kappa 2,4jtd
w rodzinie: delta II 1,6; thesis 2,4jtd; y 1,2
w rodzinie: delta II 1,6; thesis 2,4jtd; y 1,2
Rybnik REAL

W centrum onkologi: Biała- Phedra, Thesis "ZS" i DeltaIII "WPI"
a w Łodzi Geperd w swojej Kappie i Kappa jako taxi
pozdrawiam
a w Łodzi Geperd w swojej Kappie i Kappa jako taxi

pozdrawiam

LANCIA KAPPA JTD sedan-była
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
Alfa Romeo 166 JTD jest
Krzysiek
Projekty Wnętrz
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Marcin/Dorota
dziś obrodziło Lybrami na mojej trasie - najpierw błyszcząca czarna Lybra (NGI) w Giżycku wyjeżdżająca na Olsztyn, potem w Kętrzynie na rondzie granatowa Lybra na blachach z Pisza, az w końcu tuż przed Mrągowem minęliśmy się ze srebrną Lybrą (NMR) 

Lusia Lyberka SW 1.8 LX 2001
http://dzieciom.pl/podopieczni/11773
-
- Dopiero zaczyna na naszym forum
- Imię: tomanek
- Kontakt:
ja jeżdżę liberką na węgorzewskich numerach NWE, często jestem w Kętrzynie i widuję granatową SW na kętrzyńskich nr i kilka razy śmignęła mi srebrna (taka jak moja tylko chyba 2,4 jtd) na mrągowskich:) pozdrawiam kierowców;)
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Marcin/Dorota
My mamy też srebrną Lyberkę ze świeżo zamontowanym gazem. Niedawno na parkingu w Giżycku mijałam się ze srebrna Lybrą na węgorzewskich numerach, a w Kętrzynie bywamy na zakupach w Tesco ; Pozdrawiamy razem z córcią, której podróży Lybrą nigdy dość
Lusia Lyberka SW 1.8 LX 2001
- Cocos
- Klubowicz
- Imię: Michał
Radom ul. 25. Czerwca - Bordowa Kappa Coupe z klubową naklejką na przedniej szybie 

Godzina kilka minut po 14, Olsztyn ul Wańkowicza na światłach (nagórki) granatowa Lybra SW z przyciemncionymi szybami, pomachałem ale nie widziałem odpowiedzi 

W sobotę, gdzieś w Słowenii na A1 za Lublaną - parkująca na postoju awaryjnym, czarna Lybra SW na blaszkach DOL (Oleśnica) 
Poza tym, po 15 minutach od wjazdu do Włoch przestałem liczyć Lancie - i nie to, że mnie to zaskakuje, bo to ojczyzna Lancii
Od zatrzęsienia Y10, Y, Ypsilonów I. Trochę mniej nowych aut, jednak najczęściej to Ypsilony II, Delty. Sporo sedanów Lybry, Kappy, parę K SW i Thesisów (głównie na blachach BiH) zdarzyły się dwa Voyagery. W mieście widziałem dwa A112, dwie Delty (jedną Integralkę), HPE, parę Dedr, Zet i Phedr, jedną Gammę Coupe (niestety, właściciel nie chciał fotki...) i Fulvię... w jednym autoryzowanym serwisie, zapytany z ciekawości mechanik odparł, że jak nie ma jakiejś części, to zrobią
Aaa, i dwie nowe Themy ale jak oni się tym w tych wąskich uliczkach mieszczą to nie wiem 
W Słowenii też tego trochę jeździ ale im dalej od Włoch, tym mniej włoszczyzny

Poza tym, po 15 minutach od wjazdu do Włoch przestałem liczyć Lancie - i nie to, że mnie to zaskakuje, bo to ojczyzna Lancii

W Słowenii też tego trochę jeździ ale im dalej od Włoch, tym mniej włoszczyzny

Ostatnio zmieniony 29 lip 2013, 8:55 przez pääkäyttäjä, łącznie zmieniany 1 raz.