1. Pierwsze zamówienie zostało zrealizowane, tzn. części są już u delaera, ja mam u siebie zamówienie z cenami (to taka forma WZ-ki). Czekam/-my na przesyłkę.
2. Niestety nie wszystkie zamówione części fizycznie są dostępne, np. w moim przypadku nie było 4 pozycji. szkoda, ale ... pozostałe były.
3. Wysyłam codziennie po kilka /-dziesiąt maili z plikami, pracujcie nad nimi.
4. Dla osób, które konkretnie /do dziś/ już złożyły zamówienie, a są to:
- Polej
- Tomzik
- Karol Czachorowski - conq
- Pawel_MB
- Dudi
- MacioBA
składam propozycję nie do odrzucenia
Oczekuję od Was przedpłaty wysokości zamówienia 100% na moje konto. Kwoty i nr konta podam na maila lub PW.
TYLKO po otrzymaniu gotówki będę realizował kolejne zamówienie, bo:
- części nie odebrane od dealera obciążą moja kieszeń (zaufanie to rzecz święta)
- części zamówione przez dealera nie można zwrócić do magazynów FIAT-a
- naciąłem się już na tym forum na osoby, które coś zamówiły a potem nie odebrały - mimo słusznego wieku mam dobrą pamięć i szybko się uczę
- gwarantuję rozliczenie się z otrzymanych pieniędzy przed każdym z Was indywidualnie (to nie piramida finansowa)
- ten sposób zakupu przeszedł nasz kolega rain - może coś dopisać w temacie
Ponieważ obsługujący nas sprzedawca idzie na urlop od 29 lipca do 11 sierpnia, chcę złożyć zamówienie najpóźniej do czwartku (25.07) do wieczora, ale MUSZĘ mieć kasę na koncie do tego czasu.
PS.: Panowie zamawiający konkrety. Popatrzcie na kilka postów powyżej. Napisałem tam - załącznik zamówienia w excelu i wg wzoru. Pomóżcie mi i trzymajcie nieco ... dyscyplinę. Nie chcę niesnasek, ale komuś (recydywistom) mogę niechcący ... odpalić