Pozdrowienia dla Właścicielstwa.
Właściciel tego Thesisa mieszka w Nadarzynie i też często widuję tą Lusię w okolicyRafako pisze:Wczoraj wieczorem szary Thesis na WPR... zaparkowany przy Metrze Politechnika. Podoba mi się ten kolor na Teresie![]()
![]()
![]()
Pozdrowienia dla Właścicielstwa.
Kilka razy spotkany na drodze Pruszków Nadarzyn właśnieMichalwlo pisze:Właściciel tego Thesisa mieszka w Nadarzynie i też często widuję tą Lusię w okolicyRafako pisze:Wczoraj wieczorem szary Thesis na WPR... zaparkowany przy Metrze Politechnika. Podoba mi się ten kolor na Teresie![]()
![]()
![]()
Pozdrowienia dla Właścicielstwa.Pozdrawiam
Nadal z szerokim uśmiechem pozdrawiammore9 pisze:krótki wypad poza granice powiatu i już pierwsze efekty - Gizycko - pochłonieta własnymi myślami w ostatniej chwili dostrzegłam jak naprzeciwko zbliża się do mnie wielki gril i wyłania się niebieskawa lancia (tak to sobie okresliłam) Jedyne na co się zreflektowalam to szeroki usmiech, który kierowca tego pieknego kolosa na kołach odwzajemnił, a wczesniej na rondzie minęła Kappa kombi na wegorzewskich blachach
Haha, i Ty z żoną widziani w tym samym miejscu - pozdro jak najbardziej wymienione. Tylko pojazd jakoś taki innyMacioBA pisze:Przed paroma chwilami kolega Daghda z Karo, śmigali na swoich rumakach w okolicach ul. Budowlanych/ObwiedniPozdrowienia dwukrotnie wymienione
Parę razy widziałem też srebrną Thesis na czeskich rejestracjach na Piłsudskiego w Starachowicach obok motoryzacyjnego przy ciucholandzie.samuel1987 pisze:16-08-2013 jadąc rowerkiem na wlocie do Starachowic od strony Mirca wyprzedziła mnie czarna Thesis na numerach WB.....