A nie przypadkiem czarna? Za godzinkę zerknę, czy zajmuje jedno czy dwa miejsca. Wcześniej stała długo na Wrocławskiej, ale od czasu do czasu jest używana. Już zresztą o niej tutaj byłobronx pisze:Na nowym świecie, stoi taka granatowa sedan

A nie przypadkiem czarna? Za godzinkę zerknę, czy zajmuje jedno czy dwa miejsca. Wcześniej stała długo na Wrocławskiej, ale od czasu do czasu jest używana. Już zresztą o niej tutaj byłobronx pisze:Na nowym świecie, stoi taka granatowa sedan
Albo się przemieściła, albo nie jest aż tak źle. Stoi względnie normalnie, przód troszkę pod zbyt dużym kątem, ale nie zmniejsza to ilości miejsc parkingowych. Tył samochodu stoi jak najbardziej ok pomiędzy liniami wyznaczającymi miejsca. Ale nie róbmy OTbronx pisze:Czarna granatowa jeden ch..., ważne że stoja jak rozj... piz... i nie można zaparkować, a właściciel ma to w dup...ie .
W dzisiejszych czasach miejsce parkingowe w mieście jest na wagę złota.
To się przemiściła, linia z kostek wyznaczająca miejsca była mniej więcej koło litery S na tablicy rejestracyjnej.husky83 pisze:Albo się przemieściła, albo nie jest aż tak źle. Stoi względnie normalnie, przód troszkę pod zbyt dużym kątem, ale nie zmniejsza to ilości miejsc parkingowych. Tył samochodu stoi jak najbardziej ok pomiędzy liniami wyznaczającymi miejsca. Ale nie róbmy OTbronx pisze:Czarna granatowa jeden ch..., ważne że stoja jak rozj... piz... i nie można zaparkować, a właściciel ma to w dup...ie .
bronx pisze:To się przemiściła, linia z kostek wyznaczająca miejsca była mniej więcej koło litery S na tablicy rejestracyjnej.husky83 pisze:Albo się przemieściła, albo nie jest aż tak źle. Stoi względnie normalnie, przód troszkę pod zbyt dużym kątem, ale nie zmniejsza to ilości miejsc parkingowych. Tył samochodu stoi jak najbardziej ok pomiędzy liniami wyznaczającymi miejsca. Ale nie róbmy OTbronx pisze:Czarna granatowa jeden ch..., ważne że stoja jak rozj... piz... i nie można zaparkować, a właściciel ma to w dup...ie .
Jaki off top w dziale HP
No cóż, co chwilę odkrywam, że nie wiem jak się która ulica w Rybniku nazywa. O niebo lepiej idzie mi określanie nazw ulic w Brnie czy OstrawieMacioBA pisze:Uściślając, to na skrzyżowaniu Stawowa/Sosnowa drogi Damianie
hehesiwyX pisze:po 20 zaczepiony parking tesco na sosnicyjak sie okazało przez bunkra i jego srebna lybre pozdrawiam
husky83 pisze:hehesiwyX pisze:po 20 zaczepiony parking tesco na sosnicyjak sie okazało przez bunkra i jego srebna lybre pozdrawiam
Jakbym miał pisać, kiedy widziałem Lybrę od Bunkra, to musiałbym codziennie o tym pisać.Ale jak widzę ją w innym miejscu to owszem, napiszę
NiesiwyX pisze:i zapewne dzwonił do Ciebie? albo do kogos z klubuhusky83 pisze:hehesiwyX pisze:po 20 zaczepiony parking tesco na sosnicyjak sie okazało przez bunkra i jego srebna lybre pozdrawiam
Jakbym miał pisać, kiedy widziałem Lybrę od Bunkra, to musiałbym codziennie o tym pisać.Ale jak widzę ją w innym miejscu to owszem, napiszę
od kogo ta yeka