Dobry Humor
- Taz
- Klubowicz
- Imię: Irek
- Kontakt:
Re: Dobry Humor
Ja lubię filmiki od tych gości 

'12 Lancia Voyager 3,6
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG
'03 Mercedes CLK 55 AMG
'06 Yamaha R6 RJ11 track only
'07 Fiat Sedici 1.6 4x4
...i służbowa '21 Skoda Octavia 1,5 150KM DSG
- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
O rzesz dętkagrodek pisze:

Idzie niewidomy z psem przewodnikiem! Pies był kiepski bo wprowadził go w najgorszy ruch, prosto na ulicę. Auta hamują, pisk opon, zamieszanie. Facet w końcu przeszedł. Stanął na brzegu chodnika i daje psu ciastko. Ktoś to zauważył i dziwi się:
- Co pan głupi! Pies mało pana nie zabił a pan mu daje ciastko!
Na to niewidomy:
- Jak mu daję ciastko to wiem gdzie ma głowę i wiem, że mam go z drugiej strony w dupę kopnąć!
Kiedy kierownik sklepu wrócił z obiadu zauważył że sprzedawca ma zabandażowaną rękę, lecz zanim zdążył go zapytać o ten bandaż, sprzedawca powiedział że ma bardzo dobrą wiadomość.
- Nie zgadnie Pan! - rzekł sprzedawca. - W końcu udało mi się sprzedać ten ohydny garnitur, który zalegał u nas na półkach tak długo!
- To odpychające różowo-niebieskie gówno z tymi podwójnymi kokardami?
Zapytał kierownik.
- Właśnie to!
- Świetnie! Myślałem, że nigdy się nie pozbędziemy tego szkaradzieństwa. To był najgorszy garnitur jaki mieliśmy. Ale czemu masz zabandażowaną rękę?
- Pogryzł mnie pies przewodnik tego klienta, co kupił garnitur.
- Co pan głupi! Pies mało pana nie zabił a pan mu daje ciastko!
Na to niewidomy:
- Jak mu daję ciastko to wiem gdzie ma głowę i wiem, że mam go z drugiej strony w dupę kopnąć!
Kiedy kierownik sklepu wrócił z obiadu zauważył że sprzedawca ma zabandażowaną rękę, lecz zanim zdążył go zapytać o ten bandaż, sprzedawca powiedział że ma bardzo dobrą wiadomość.
- Nie zgadnie Pan! - rzekł sprzedawca. - W końcu udało mi się sprzedać ten ohydny garnitur, który zalegał u nas na półkach tak długo!
- To odpychające różowo-niebieskie gówno z tymi podwójnymi kokardami?
Zapytał kierownik.
- Właśnie to!
- Świetnie! Myślałem, że nigdy się nie pozbędziemy tego szkaradzieństwa. To był najgorszy garnitur jaki mieliśmy. Ale czemu masz zabandażowaną rękę?
- Pogryzł mnie pies przewodnik tego klienta, co kupił garnitur.
Topciu drogi , proszę Cię , nie zakładaj takiego tłumika zanim przystąpisz do seksu z ukochanątopcio1 pisze:O rzesz dętkagrodek pisze:, uśmiałem się do łez.

Pozdrawiam - Marian
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Maryś, Twoje rady z cyklu "przeżyłem to sam" powinny mieć osobny dział na forum pn. "dziwne przypadki Marmala"marmal pisze:Topciu drogi , proszę Cię , nie zakładaj takiego tłumika zanim przystąpisz do seksu z ukochaną
Wiele się można od doświadczonego kolegi dowiedzieć

Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Pozdrawiam
Nat
Nat

- topcio
- Prezes Lancia Klub Polska
Nat pisze:

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
W kontekście wybryków wczorajszej bandyterki, to raczej czarny humor :

Pozdrawiam
Nat
Nat

- stabraf
- Administrator
- Imię: Andrzej

Kappa 2.0 turbo 20v, sedan '99, 220 pajaców;)
Zeta 2.1 TD Epic FREE
Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
Zeta 2.1 TD Epic FREE

Mapa Użytkowników LKP-kliknij
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić na mapie swoje dane (swoją Lancię, polecany warsztat, miejsce zlotu lub spotu)
-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
czytam ostatnio w necie jak i czym pomalować felgi stalowe przyprószone mocniej lub mniej rudą. oto wypowiedź jednego z forumowiczów "tuningforum.pl" o nicku "kleki"... nie powiem rozbawiła mnie do łez...
Zrobiłem kółeczka.
Efekt powiem - pozytywny. Kupiłem za dwie dyszki puchę aerozolu specjalnie do fel, nawet nie czyściłem papierkiem ani szczotą - tak "sypnąłem". Efekt nawet fajny - auto nie zrobi się od tego nowe, ale jak ktoś się nie przygląda to nawet fajnie wygląda. Z kół obiadów się nie jada, a i tak się poobijają i przybłocą. 
Zrobiłem kółeczka.

http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
Mąż do żony:
? Ta zupa smakuje jak gówno!
? Najważniejsze, że ci smakuje.
Do lekarza specjalisty przychodzą rodzice pewnego młodego człowieka i biadolą:
- Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna od komputera.
- No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go leczyć.
- Ale czym ?
- Dziewczyny, papierosy, piwo ....
? Ta zupa smakuje jak gówno!
? Najważniejsze, że ci smakuje.
Do lekarza specjalisty przychodzą rodzice pewnego młodego człowieka i biadolą:
- Panie doktorze, nie możemy odciągnąć syna od komputera.
- No cóż - wyrokuje lekarz - trzeba będzie go leczyć.
- Ale czym ?
- Dziewczyny, papierosy, piwo ....
Lancia Delta III, 1.4 multiair 140 KM, Colore Nero Magma
Fiat Punto Evo, 1.4 77 KM
Fiat Punto Evo, 1.4 77 KM