Fuj !"strang" pisze:Jak zobaczymy drugą Lancie na drodze wystawiajmy tyłek przez okno.

Jeszcze Tyskie nie wywietrzało ?

Moderatorzy: ciociaE, andrzej1
Fuj !"strang" pisze:Jak zobaczymy drugą Lancie na drodze wystawiajmy tyłek przez okno.
Region to da się i po numerach poznać. Ale spoko, jeszcze parę zlotów i będziemy z daleka się rozpoznawać. Tylko, że te kappy to wszystkei prawie takie same"strang" pisze:Oznaczymy kolorami każdy region. Jak się trochę pospotykamy na drodze to poznamy czyja.
Myśmy mówili o oznaczeniu tyłków.."darkobo" pisze:Region to da się i po numerach poznać. Ale spoko, jeszcze parę zlotów i będziemy z daleka się rozpoznawać. Tylko, że te kappy to wszystkei prawie takie same"strang" pisze:Oznaczymy kolorami każdy region. Jak się trochę pospotykamy na drodze to poznamy czyja.
Ja zawsze zapinam pasy"strang" pisze: A swoją drogą pomysł z tyłkiem nie jest taki głupi-przynajmniej byłaby 100 procentowa pewność.
są już"strang" pisze:Wywietrzało niestety. Wtedy miałem wyjątkowo wolne. Dziś cały dzień za kółkiem i też spotkałem pare Lancii. Proponowałem na forum żeby się jakoś oznakować, ale nie widze chętnych.
A swoją drogą pomysł z tyłkiem nie jest taki głupi-przynajmniej byłaby 100 procentowa pewność.