...Ramon pisze:
Cóż - ja na pewno dalej Dedrą
Milion razy to już było powiedziane, powiem i ja po raz milion pierwszy. Szkoda, że olano Lancię, bo naprawdę na bazie rajdowych sukcesów można by zrobić parę fajnych modeli. Ostatnio znów w modzie są kwadraty i kąty, a taka retro-Delta na bazie pierwszej generacji była by miodzio jak dla mnie

Biznes to pieniądze każdy to wie ale i jedno i drugie tworzą ludzie o czym również wszyscy wiemy. Dzisiaj za Fiata odpowiedzialny jest Marchionne jutro ktoś inny ktoś kto może wywrócić wszystkie przyjęte przez niego strategie. Nie żebym się czepiał ale już niedługo oceni jego dokonania historia motoryzacji a przede wszystkim akcjonariusze i mam nadzieję, że nie będzie to dla niego miłe

To generalnie temat rzeka i każdy może mieć swoje zdanie dlatego (trochę idąc w tej dyskusji na skróty) życzę Fiatowi kolejnego modelowego sukcesu w stylu Uno lub Punto a przy okazji pełnego wskrzeszenia Lancii co wcześniej czy później nastąpi na 100%

Niestety muszę powiedziec jeszcze jedno, życzę Fiatowi nadejścia takiego pięknego dnia, w którym sprzeda swą "filię" zza oceanu, tu sorry za szczerość.
Pozdrawiam