Opinie na forum czytałem. Są bardzo różne

A konkretnie to jaki problem jest ze skrzynią którą naprawiał Argenta? Jeśli twój mechanik uważa, że nie zna w Polsce nikogo, kto by potrafił to dobrze zrobić, to się go spytaj, czy zna niejakiego Argentę.Czarek pisze:Problem w tym, że naprawiał ją niejaki argenta67... Prosiłbym Was o krótkie opinie o nim - czy naprawa takiej skrzyni jest w zasięgu jego umiejętności, czy też należy podejrzewać, że zrobił coś doraźnie i za chwilę problem powróći? Ktoś robił u niego skrzynię? Mój mechanik mówi, że nie zna w Polsce nikogo, kto by potrafił to dobrze zrobić.
Opinie na forum czytałem. Są bardzo różnezapewne zależne od stopnia komplikacji naprawy. Mnie interesuje konkretnie skrzynia.
Mogę potwierdzić że jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Koniec kropka.BcN pisze:Oprócz skrzyni przejrzałbym także cały samochód w ASO, żeby inne rzeczy Cię nie zaskoczyły. Osobiście polecam kontakt z forumowiczem SIWY155, w tej sprawie.
Ja również potwierdzam. Moja thesis była u SIWY155 przed majówką i uważam, że jest to jedyny serwis, któremu mogę powierzyć auto do poważniejszych zadań, a naprawdę jestem chorobliwie wymagającym klientem .Rutuś pisze:Mogę potwierdzić że jest to odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.Koniec kropka.BcN pisze:Oprócz skrzyni przejrzałbym także cały samochód w ASO, żeby inne rzeczy Cię nie zaskoczyły. Osobiście polecam kontakt z forumowiczem SIWY155, w tej sprawie.