Posłuchaj, nie muszę lubić Argenty ale nie pozwolę na to, żeby na niego jechał gość, którego reputacja handlowa na tym Forum jest daleka od "kryształowej". Ja przeczytałem w całości wszystkie odpowiednie wątki, także te dotyczące Twoich "biznesów" i na podstawie tej lektury wysnułem wniosek, który napisałem powyżej.szajbus pisze:Rafako pisze:Kolego szajbus a Ty tak, krytykujesz, krytykujesz tego Argentę ale...szajbus pisze:trup ? BcN przyjechał na wymianę rozrządu a po jego wymianie silnik klepie bo rozrząd źle założony ...
ten temat powinien się nazywać anatomia upadku 2 i 1/2
...czy to nie Ciebie przypadkiem pół Forum ostatnio ścigało, bo naobiecywałeś ludziom części do Thesis w dobrych cenach a później przepadłeś "na 3 miechy" i nie odbierałeś telefonu / maila itdNie wspominając o jakiejś aferze z regeneracją zacisków, na które gość się nie mógł doczekać x czasu i już chciał na policję zgłaszać
Coś mi się widzi, że z Ciebie taki sam "byznesmyn", jak i z Argenty, więc może zachowaj jakąś przyzwoitość i nie odzywaj się w temacie, co
![]()
Ani to ładnie, ani dobrze o Tobie nie świadczy, w świetle powyższych faktów.
Serdecznie pozdrawiam.
naucz się czytać jak przeczytasz cały wątek o zaciskch ze zrozumieniem to pogadamy bo od pie....nia to tu wielu zarejestrowanych jest :
) a cześci są jak ktoś chce to kupuje ja nie mam czasu na chodzenie i szukanie zaginionych paczek ... bo wszytko idzie za pobraniem jak coś nie dotrze to mi kasę zwracają i nie interesuje mnie kto to dostał za ile czy to przepadło co się z tym stało jak bym miał szukać każdej zaginionej paczki to bym chyba oszalał... ale żeby mieć w dup....e kuriera trzeba posiadać odpowiednią umowę![]()
poza tym to co tutaj widzimy to nie jest forum tylko kółko wzajmnej adoracji partaczy i wiejskich adwokatów jak coś jest niewygodne to temat znika
Czytania uczyć mnie nie musisz, bo radzę sobie z tym doskonale i nie interesuje mnie kogo gdzie masz, natomiast Twoja żywiołowa reakcja, świadczy o tym, że napisałem prawdę. Reasumując, koniec Twojej bezkarności w jechaniu na Argentę w tym wątku, przynajmniej do czasu, kiedy Twoi niedoszli kontrahenci, którzy nigdy nie otrzymali przyobiecanych części, nie wystawią ci pozytywnej opinii i poinformują, że wywiązałeś się z poczynionych wobec nich obietnic.
Wszystko w temacie z mojej strony, jak zamierzasz wchodzić w dalsze polemiki, zapraszam na PW.
Serdecznie pozdrawiam.