Właśnie spojrzałem w licznik naszych spotkań i ostatnie odbyło się ...cztery miesiące temu .
A było związane z pogrzebem naszego kolegi Maćka Watażki.
Czas najwyższy wyjść już z jesiennego letargu i otrzepać liście z gajerków.
Wpadło mi w ręce ciekawe wydarzenie jakim było otwarcie Starej Kopalni w Wałbrzychu po rewitalizacji za ogromne pieniądze ale efekt jest równie oszałamiający.
Stara Kopalnia zaprasza
Myślę że ze względu na pogodę może to być fajne miejsce na spotkanie pod dachem , pozwiedzanie , jakaś pizza i może ciekawe fotki w resztkach jeszcze nie odbudowanej kopalni .
Nasz dyżurny fotoreporter Rafał Gawlik już zaciera łapki

Data spotkania niezbyt odległa tak więc trzeba szybko decydować i określić na ile osób mamy się przygotować .
Termin jest jedyny z możliwych i niezmienialny w związku z natłokiem innych wydarzeń w najbliższym czasie .
23 listopada jedziemy do Nysy na spota grupy opolskiej Andrzeja1 .
Natomiast 29 listopada wyjeżdżamy do Krzywańca na spotkanie z małymi dziećmi przebywającymi wraz z matkami w tutejszym zakładzie karnym.
Będzie zatem okazja do przekazania prezentów dla dzieciaczków za naszym pośrednictwem , jeśli ktoś miałby ochotę .
szczególy tutaj
Na wszystkie te wydarzenia serdecznie zapraszamy a o innych ciekawych pomysłach dowiecie się podczas spotkań (a mam ich kilka

Proszę podejmijcie temat w miarę szybko bo już nawet grupa wielkopolska lepiej i częściej się organizuje niż my

Tak więc czas start - czekamy na zgłoszenia .
pozdrawiamy Miro&Grażka