Dzisiaj położyłem wiązkę elektryczną i wstępnie ją przypiąłem, wyczyściłem też zamalowany napis Zundapp na deklu.Nawet ładnie się to udało

Sam wiesz że trzeba improwizować.Jak bym miał mieć wszystko kupione to może za nerkę bym miał połowę sprzętu heherob_13376 pisze:Widzę, że masz wyposażenie niemal na każdą okazję...![]()
Co do ujeżdżania to będę się starał nie męczyć Dantoma.Chciałbym go utrzymać w jak najlepszym stanie.Oczywiście wiadomo że trzeba i kawałek przejechać raz na jakiś czas.rob_13376 pisze:Owszem - czasem trzeba... Ale czasem nie ma "czym kombinować"... Ech...
Piękny ten "jeżozwierz" na Twoim felunku... Aż szkoda, że większość zniknie, jak zaczniesz ujeżdżać...
Ten garaż wcale nie jest taki dużyrob_13376 pisze: Szczerze mówiąc - trochę zazdroszczę Ci "warunków przestrzeni warsztatowej"... Ja na swoją muszę jeszcze poczekać co najmniej pół roku...![]()
Pozdrawiam serdecznie.
R.
Niemniej znacząco większy niż mój "blokowy-na-Maluchowy (FIAT 126)"....Dudi pisze:Ten garaż wcale nie jest taki dużyrob_13376 pisze: Szczerze mówiąc - trochę zazdroszczę Ci "warunków przestrzeni warsztatowej"... Ja na swoją muszę jeszcze poczekać co najmniej pół roku...![]()
Pozdrawiam serdecznie.
R.![]()
![]()
Byłem tam kilkadziesiąt razy i to jest właśnie taki garaż z późnego PRL-u lecz nie blokowy.Niemniej znacząco większy niż mój "blokowy-na-Maluchowy (FIAT 126)"....![]()
![]()
W takim razie zwracam honor...! I tym większy szacun...OKOwiec pisze:Byłem tam kilkadziesiąt razy i to jest właśnie taki garaż z późnego PRL-u lecz nie blokowy.Niemniej znacząco większy niż mój "blokowy-na-Maluchowy (FIAT 126)"....![]()
![]()
Jak się napali w piecyku to całkiem przytulne miejscetylko nie dla klaustrofobika.
Wiem bo kilka rzędów dalej mam taki sam