Takie Ferrari jak to ze zdjęcia stało w muzeum w Maranello, tylko w trochę lepszym stanieDudi pisze:Właśnie miałem to wrzucać na forum, bo dosłownie przed chwilą na to trafiłem![]()
![]()
I pozwoliłem sobie dopisać co nieco do tytułu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~:-(
Nosz kurza twarz, jak tak można zapomnieć![]()
![]()
![]()
![]()
Przywalić taaaaaaaaaaaaakie Ferrari jakąś makulaturą :-@ :fire:
Rozstrzelałbym![]()
Jeden na zachętę:
solarzmr pisze: Takie Ferrari jak to ze zdjęcia stało w muzeum w Maranello, tylko w trochę lepszym stanie
Trochę zdjęć już jest, ale niestety dopiero mała część. Mam rozgrzebanych teraz kilka stron, które niestety mają większy priorytet niż zdjęcia.Dudi pisze:solarzmr pisze: Takie Ferrari jak to ze zdjęcia stało w muzeum w Maranello, tylko w trochę lepszym stanie
O i nawet ja się załapałem![]()
BTW: Obrobiłeś już te zdjęcia??? Kiedy będziemy mogli zgrać?
Śmietnik Tabenckiego to przy tym słabiutko wypada. Nawet w czasach świetności nie było tam tyle rodzynków co tutaj.rob_13376 pisze:Normalnie jak u Tabenckiego...I rzeczywiście rodzynów tam trochę - szkoda, że większość w dość "gruntowym" stanie, jeśli łapiecie, co mam na myśli...
Oczywiście - jaki kraj, taka kolekcja... Chodziło mi raczej o podobieństwo stanu... I oczywiście moje "trochę" należy traktować ironicznie - w sumie to same perełki są - oby do odratowania przez tych, co to się z kosztami nie muszą liczyć...solarzmr pisze:Śmietnik Tabenckiego to przy tym słabiutko wypada. Nawet w czasach świetności nie było tam tyle rodzynków co tutaj.rob_13376 pisze:Normalnie jak u Tabenckiego...I rzeczywiście rodzynów tam trochę - szkoda, że większość w dość "gruntowym" stanie, jeśli łapiecie, co mam na myśli...
Fajny filmik jest do tej kolekcji
http://www.youtube.com/embed/lxA5kqDwmzQ