Moderator: boruch
Przyjedź jeszcze Ypsilonem teściowej - może kupca znajdzieszlysholm pisze:A ja w dzień kobiet przyjadę już bez mojej lepszej połowy...Musi leżec plackiem... Więc nie wiem jak to zrobię, żeby przyprowadzić wszystkie nasze cudeńka na zlot
Chciałbym chociaż obie Musy zabrać. Może brata ściągnę
Zobaczymy.
Marcin , no Ty obowiązkowo jako ISmartinpoz pisze:Będę na pewno
Ale chyba bardziej jako IS niż LKP.
Zależy też czy Seja odbiorę czy Lybrą podjadę.
Ypsilon już prawie ma nową Panią- tylko musi dokompletować gotówkęboruch pisze:Przyjedź jeszcze Ypsilonem teściowej - może kupca znajdzieszlysholm pisze:A ja w dzień kobiet przyjadę już bez mojej lepszej połowy...Musi leżec plackiem... Więc nie wiem jak to zrobię, żeby przyprowadzić wszystkie nasze cudeńka na zlot
Chciałbym chociaż obie Musy zabrać. Może brata ściągnę
Zobaczymy.
Sąsiadów weź za kierowców - im więcej aut tym pysznej
johny603 pisze:Witam
Boruch dziękuję za zaproszenie, ale nie wypada mi wpadać Renią na spota.
Pamiętajcie,że nie ważne czym,ważne z kimmartinpoz pisze:Będę na pewno
Ale chyba bardziej jako IS niż LKP.
Zależy też czy Seja odbiorę czy Lybrą podjadę.
Dasz radeegon. pisze:No ja bym chętnie wleciał, w koncu czas was poznac, ale kurcze nie wiem czy dam rade, zobaczymy
Zabierz teściową na spotamalinll pisze:z chęcią bym się zjawił, nawet już LYbra ma nowe serce i jest na chodzie, ale muszę jechać na ten weekend do teściowej; do końca myślałem pojedziemy w następny.
Jakby co 505 93 sześć siedem sześć siedem - dam znać gdzie jesteśmyartsfast pisze:O 14:00 wychodzę z pracy złapie się jeszcze na coś ?
Świrlysholm pisze:3.10 a.m., prawie skończyłem czyścić jedną Musę. Jutro od rana druga;)