Moderator: wujekp
Ależ Andrzeju, masz rację.andrzej1 pisze:Jak dla mnie to jak ekipa jest dobra (w co nie wątpię) to do zapoznania innych klubowiczów nie potrzeba wodzireja, wystarczą ludzie i chęci.Wszyscy mają chęci poznać nowe twarze i zobaczyć nawet Lancie
Oczywiście domek jak najdalej od głównej "imprezowni", co by "gówniarzeria" się dawała łatwo pacyfikować do spania_Rafako_ pisze:Proszę o rezerwację domku dla osób dorosłych i dwójki dzieci (czteroosobowy chyba będzie ok).
Serdecznie pozdrawiam.
Zgadzam się z tą opinią - byłem na dwóch zlotach z Radziem (Sielpia / Jodłowy).topcio1 pisze:O ile animatorka jest w dzień niezbędna tak za wesele ja dziękuję.
Też pamiętam ten zlotpaśny pisze:Zgadzam się z tą opinią - byłem na dwóch zlotach z Radziem (Sielpia / Jodłowy).topcio1 pisze:O ile animatorka jest w dzień niezbędna tak za wesele ja dziękuję.
Tomzik pisze:Mnie tam też Radzio nie podchodził, ale ja akurat nie lubię żadnej balangi, wolę sobie pogadać w dobrym towarzystwie.
Dopóki jednak są ludzie, którzy uważają wodzireja za niezbędnego a tenże wodzirej nie naprzykrza mi się w jakikolwiek sposób to nie widzę problemu.
Zgadzam się z Zygmuntem, Arturem i Marcinem. Zagłuszającego wieczorne dyskusje "grajka na weselu" do dobrej zabawy nam co prawda nie potrzeba, ale inteligentne zajęcie się narybkiem w trakcie dnia z pewnością by się przydało. Też jestem za animatorką.topcio1 pisze:NieNie mieszajcie dwóch pojęć : animatorki dla dzieci i grajka na wieczornym "weselu ". O ile animatorka jest w dzień niezbędna tak za wesele ja dziękuję.batman pisze:W każdym razie była osoba, która potrafiła dzieciom zagospodarować czas. Część osób uczestnicząca w Zlocie w 2014r nawet chyba nie wie jakie atrakcje były dla dzieci (np. osoby bez dzieci)zygmunt1 pisze:dzieci uczestniczą ochoczo w konkursach i sprawdzianach za co otrzymują oczywiście nagrody. Wciągają się w życie klubu i chętnie uczestniczą przez to w lokalnych spotach. Czy w tym roku też mamy przewidziane jakieś konkursy dla najmłodszych ? np. jazda rowerem po kładce czy pytania z przepisów? Należy zachęcać młodych do głębszego spojrzenia na historyczne modele Lancii.
Popieramtopcio1 pisze:Nie mieszajcie dwóch pojęć : animatorki dla dzieci i grajka na wieczornym "weselu ". O ile animatorka jest w dzień niezbędna tak za wesele ja dziękuję.