O Multipli bez kompleksów
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
O Multipli bez kompleksów
Pozdrawiam
Nat
+ Phedra JTD + Lybra SW 2,0 na emigracji i DS20
Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?
Nat

Stasiu, co jest najważniejsze w życiu? Staś (2 lata): Luuuuuzik!!! ||| Piotruś (2 lata): Tata, nie ce Pasem, ce Gekiem!
Proszę, używaj polskich znaków! To chyba różnica, czy robisz komuś łaskę, czy laske?

-
- Forumowicz/ka
- Imię: Sławuś
- Kontakt:
Re: O Multipli bez kompleksów
takie powiedzenie: zamykaj starannie garaż na noc... żeby ci ktoś Multipli nie podrzucił 
dla mnie to auto jest rewelacyjne i ponadczasowe, a jego fanem jestem od samego początku!

dla mnie to auto jest rewelacyjne i ponadczasowe, a jego fanem jestem od samego początku!
http://www.berbela.com/
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
Lancja Libra Intęsa SW 2004 5Rv10 150km (ale byków nie?)
-
- Klubowicz
O fabrycznym CNG nawet nie wspomnieli.
Thema SW 2.0 VIS, Thema 16VT MK III LX (dawca), Kappa 2.0 SW wel gruz
,Bravo 2.0 20V - jeszcze bez - VT, Y 1.2 8V
Peugeot 206 cc 

Nie dam złego słowa powiedzieć - jedno z moich motoryzacyjnych marzeń 

były: Citroeny BX 1.4; 1.9D; 1.6 LPG; 1.6; 1.9 GTI4x4; Citroen BX1.8TD, Citroen Xantia 2.1TD EPIC
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
Citroen CX 2.5T GTI; Citroen XM 3.0LPG; Citroen XM 2.1TD, Mercedes 124 3D, Fiesta 1.3, Audi 80 1.6, Lancia Kappa 2.4JTD SW, Citroen Xantia 2.0HDI plus Lancia Kappa 2.4 oraz Lancia Lybra 1.8LPG i Citroen XM Break 2.1TD
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Może dlatego, że w całej Polsce jest raptem 25 stacji CNG?Lukasz_TG pisze:O fabrycznym CNG nawet nie wspomnieli.
Fajna opcja dla taksówkarzy, choć przy cenie ok 3 zł/m3 LPG zaczyna być bardziej korzystny...
Pozdrawiam
Nat
Nat

- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
Fiata Multiplę kupiłbym gdyby... Nie mam problemów z wyglądem zewnętrznym (nawet przed liftem) kontrowersyjny, ale może być. Duże szyby równa się bardzo dobra widoczność. Sześć oddzielnych foteli w dwóch rzędach...bardzo fajny pomysł.
Ale wygląd deski....przykro mi. Nie dam rady się przełamać. A próbowałem możecie mi wierzyć. Pewnie ktoś powie, że się nie znam, ale niec nie poradzę. Mnie osobiście wygląd deski rozdzielczej skutecznie odpycha.
Ale wygląd deski....przykro mi. Nie dam rady się przełamać. A próbowałem możecie mi wierzyć. Pewnie ktoś powie, że się nie znam, ale niec nie poradzę. Mnie osobiście wygląd deski rozdzielczej skutecznie odpycha.
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...
Miałem dwie multiple, zrobiłem nimi około 100 tys km. Auto genialne, krótkie (niecałe 4m!), ekonomiczne, mega pakowne, widoczność kapitalna, siedzi się jak w akwarium na kołach. Moim zdaniem bije na łeb na szyję konkurencję. W tej cenie mega samochód. Wygląd...tak brzydka, że każdy na nią patrzy haha;)
Dacia Duster 1.2 TCE 4x4 2017, PF 126 ST 1983, Lancia Voyager 3.6 Platinum '14.
w przeszłości z marki: Dedra 91r., lybra 1,9 jtd lx 2002r, lybra intensa 2003r. 2,4 jtd, lybra intensa 1,9 jtd 2002, lybra 2,0 comfortronic 2000r, lybra intensa 2003r. 2,4 jtd, ypsilon 1,3 multijet automat 2005r., lybra 1,9 jtd ls 2002r, Thesis emblema 2,4 jtd 2005r., THESIS EMBLEMA 3.0 V6 + lpg STAG, Thesis Emblema 2.0T, Lancia Voyager 2,8 CRD GOLD '12.
w przeszłości z marki: Dedra 91r., lybra 1,9 jtd lx 2002r, lybra intensa 2003r. 2,4 jtd, lybra intensa 1,9 jtd 2002, lybra 2,0 comfortronic 2000r, lybra intensa 2003r. 2,4 jtd, ypsilon 1,3 multijet automat 2005r., lybra 1,9 jtd ls 2002r, Thesis emblema 2,4 jtd 2005r., THESIS EMBLEMA 3.0 V6 + lpg STAG, Thesis Emblema 2.0T, Lancia Voyager 2,8 CRD GOLD '12.
Mi się super podoba swap który ktoś w PL zrobił...
Multipla 20vt
tak bez sensu że aż fajne
(ale z takim 2,4 20v albo 2,4 jtd to już by było fajne.... )
Multipla 20vt

(ale z takim 2,4 20v albo 2,4 jtd to już by było fajne.... )
BMW E39 Touring - 4,4 V8
- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Ta swapowana była na sprzedaż. Pewnie i za 10 koła byś ja wyrwał.
Oczywiście, wbrew propagandzie "Operacji tuning" i innych, projekt jest "do dokończenia". Pewnie kolejne 10, by to wszystko działało jak trzeba.
Ale pomysł fajny.
Oczywiście, wbrew propagandzie "Operacji tuning" i innych, projekt jest "do dokończenia". Pewnie kolejne 10, by to wszystko działało jak trzeba.
Ale pomysł fajny.
Pozdrawiam
Nat
Nat

Znajomi mieli Multiplę GPower - w zeszłytm tygodniu wystawili ja na Otototo, sprzedała się w zaledwie jeden dzień od wystawienia ogłoszenia. Obawiali się, że tak brzydkie auto się nie sprzeda - a tu proszszsz...

- Nat
- Klubowicz
- Kontakt:
Wcale mnie to nie dziwi - zadbana Multipla jest warta na allegro mniej więcej tyle, co Lybra...pääkäyttäjä pisze:Znajomi mieli Multiplę GPower - w zeszłytm tygodniu wystawili ja na Otototo, sprzedała się w zaledwie jeden dzień od wystawienia ogłoszenia. Obawiali się, że tak brzydkie auto się nie sprzeda - a tu proszszsz...![]()

Pozdrawiam
Nat
Nat