I tu Cię chyba zaskoczę. Jedna, jedyna rzecz, jaka nie podobała się mi w tym samochodzie to jego wygląd. Przód auta mega się mi nie podoba. Co do stanu technicznego, jak się zachowuje, etc. - nigdy nie miałem żadnego "ale". Thesisem jechałem raz, jako pasażer i kierowca. Raz. To był Thesis, który sprzedał się z Sosnowca i pojechał na Opolszczyznę.
Zbyt mało doświadczyłeś, a wygląd może Ci się nie podobać, twój gust. Mnie twój awatar też się nie podoba, ot tak, bo tak mam...Chyba mam prawo i nie mówię tego z tego powodu, Thesis na mnie źle wpływa..., co nie ?.
Naprawdę, polecam Ci przejrzeć moje wypowiedzi dotyczące tego konkretnego modelu...
...ale mnie się naprawdę nie chce czytać tego co napisałeś, gdyż brak w tym jakiegokolwiek doświadczenia. Ot, co!
Następny, co węszy teorie spiskowe

Może ja nie podpadłem (jeszcze) na tyle, aby dostać po pazurach.
Podpadłem, a co to znaczy w twoich ustach?. Nie mam, nie miałem i nie będę miał w krwi poddaństwa...
Nie no, jasne. Tylko widzisz - odbiór jest taki, jaki płynie z przekazu. Błędna interpretacja - to nie jest szkoła, gdzie nauczyciel gnębił uczniów pytaniem, co autor miał na myśli. Zrozumiałem to, co chciałem tak zrozumieć. I jak mam być szczery, to wcale a wcale nikt z grona tych paru użytkowników Thesisów nie pracuje (może nie chcieć - macie pełne prawo) na poprawę ocieplenia wizerunku tudzież wzajemnego porozumienia. Z nieznanych powodów czujecie się (właściciele Thesis - teraz wrzucę do wora wszystkich, za co przepraszam) poszkodowani przez innych, że rzekomo każdy Wam zazdrości i wszędzie doszukują się problemów, byleby się z Was ponabijać. Przewrazliwieni jesteście, koledzy...
[/quote]
Szkoda, że tak Cię to razi, ale w pełni się mylisz. Podziału nie ma, bywa tak, że w niektórych tematach kiedy wchodzę, np, nadlatują Smoki, ale nie jest to spowodowane posiadaniem Thesis. To ja i mój charakter, czy ci się podoba, czy nie.
Ps: Dla mnie nic nie wnosisz do LKP, więc mogę mieć zdanie, he ?. Możesz się tylko oburzyć.
Dodano:
darbo pisze:
Przestudiowałem wątek dotyczący zlotu Thesis w roku 2014 i szczerze mówiąc nie znalazłem wyżej wymienionych uwag, tzn. wprost lub nie w prost sugerujących, że "posiadacze nie-Thesisów" są tłem i takimi tam.
.
Bo nie patrzysz przez pryzmat złośliwości.
Ps: Na tych co ma przyjść, przyjdzie kolej z Thesis'em. Tak jest/było z Bronxem, Czarkiem, Aromatic Art... oni wiedzieli czego chcą, bez opinii innych na temat Thesis. Bezpodstawne zniechęcanie innych, tak uważam. Pozdrawiam.
Nr. telef. 501259455