To se ne da...darbo pisze:Podaj proszę o link do oryginalnej dyskusji.
W sumie i tak za wiele by to nie dało, bo reszta to posty innych osób nie mające związku z tymi dwoma postami.
To se ne da...darbo pisze:Podaj proszę o link do oryginalnej dyskusji.
Po części masz rację, ale słuchaj. Mam stanowisko, nie wyrabiam się, dzieci płaczą i czy co tam... Człowiek, oddaje je, bo po prostu się nie wyrabia. Bierze to Fly "pomijam że dzwoni i z płaczem upiera się by zostać RP" bierze lejce po Rafako. I teraz. Flay, człowiek pomysłowy chciał cosik zmienić, ale niee. Po co wybiera się nowego premiera? by było tak samo ? czy żeby były zmiany ?. Ale nieee, Rafako musiał wylać swoje niezadowolenie od razu zniechęcając Flaya do działań. Zamiast, jako były RP wesprzeć go dodatkowymi pomysłami, czy nie ???.Wilkin pisze:Belialbelial666 pisze: Dlaczego masz klapki na oczach, Ty chyba bronisz samego siebie... co?. To były personalia Rafaka, w jego stylu i tylko jego. Oddał stanowisko i poza nim jeszcze chciał rządzić, chore, nie uważasz ?.
Rafako zrezygnował z PR-a ,jednak nie zrezygnował uczestniczenia w życiu klubu (jeszcze wtedy )To jest wyrażenie własnej opinii na temat koszulek - z opiniami można się albo zgodzić ,albo nie.W ankiecie brakuje 3 opcji dla takich jak jaJa jestem niezainteresowany. LKP to jedna wielka rodzina i moim zdaniem "wyróżnianie" czy "promowanie" tego czy innego regionu jest niezdrowe i podświadomie tworzy "niewidoczne podziały" (coś w stylu "patrzta, my jesteśmy lepsiejsze, mamy własne koszulki czy inne popierdułki").
Nie wspominam już o tym, że zakup "oficjalnych" gadżetów LKP zasila "wspólną" kasę i idzie na pożytek ogółu (utrzymanie Forum, dofinansowanie zlotów itd.).
Serdecznie pozdrawiam.
Takich sytuacji mamy na pęczki w ciągu całego roku.
Niestety ta odpowiedź Fly jest atakiem personalnym ,mógł odpuścić i robić swoje dalej , a skończyło się tak.Być może, jest to wina byłych PR, dla których najfajniejszym pomysłem było sprzedać Lancie, ponarzekać na serwisy i nie robić nic.
Może być, że ten pomysł nie zmieni sytuacji, być może nie będzie poparcia, ale chociaż spróbuję. Z Tobą lub bez Ciebie.
Potem, spróbuję jeszcze 5, 10 czy 15 pomysłów. Jak również nie przyniosą oczekiwanych rezultatów, to dojdę do wniosku, że albo ja, albo ludzie nie chcą, nie potrafią się skonsolidować i kupię merola. A tu będę tylko wkładał kije w szprychy kół polskich wielbicieli włoskich aut.
Rafako przyjął na siebie i dusił to prawie rok ,wczoraj nadarzyła się okazja i dał upust flustracji co widac w pierwszym poście tematu
Fly nie dokończył tematu koszulek i w końcu też został pozbawiony Pr-a - za co do końca nie wiem nie było mnie wtedy na forum
Projekt koszulki zrobiony wtedy prze ze Mnie wisi mi w jakimś pliku na kompie - nawet go otwierać nie chcę.
I tym bardziej mi jest przykro - bo z Rafako znam się kupę lat - w sumie to on mnie wciągnął w LKP
A Flymana sam nominowałem na stanowisko PR Mazowsza ,też znam i szanuję.
Ale niestety taka bzdura wychodzi co jakiś czas ,tylko po to że kiedyś się nie przemyślało wszystkiego co się wklepało na klawiaturze.
I po co to ?
Przypomniałem sobie tę historię.Wilkin pisze:
http://forum.lanciapolska.org/viewtopic ... 43&t=66164
Idę o zakład, że dodanie na końcu porozumiewawczego mrugnięcia okiem, ciut by to zmieniło. Chociaż z drugiej strony, zastanawiałbym się tak czy owak, skąd się to wzięło... ironizowanie nie bierze się z sufitu.Flyman pisze:Grzesiek, przez myśl mi nie przeszło, że tak skonstruowane zdania, i w takiej formie mogą być odebrane przez kogokolwiek poważnie.
Czerwone- bo się nie znasz na Thesis/ ja też, jeśli kiedyś wpadnę na twoją wypowiedź podważającą Thesis inaczej niż stylistycznie, wytknę ci to.pääkäyttäjä pisze:
(nie no - ja mówię, że mi się auto nie podoba, bo to bo tamto a Belial wyjeżdza z tekstem, że sie nie znam) albo nie udawali, że są lepsi od innych (co nadal nie neguje możliwości spotykania się we własnym gronie) i sugerowanie, że np. Bronx wybrał Thesis bo wie, co dobre (on to chyba ma Lybrę, Thesis i Phedrę...). Trąca to takim "faszyzowaniem" na rzecz jedynego słusznego modelu.
.
Nie znam. Jak pisałem, jechałem raz. Auto wygodne ale jego przód - no, nie zabanglało.belial666 pisze:Czerwone- bo się nie znasz na Thesis/ ja też, jeśli kiedyś wpadnę na twoją wypowiedź podważającą Thesis inaczej niż stylistycznie, wytknę ci to.
Spokojna Twoja rozczochrana - nie powiedziałem i nie powiem, więc mnie od razu nie atakuj.Jeśli wypowiesz się na temat iż Thesis to złom, uznam że jest to uogólnienie i też ci to wytknę. Nie posiadałeś, nie posiadasz więc nie mów, że Thesis to złom (uprzedzenie).
A tutaj to przesadzasz... wyrażenie opinii na temat auta, to brak szacunku do jego użytkownika? Czy Ty w ogóle wiesz i rozumiesz, co piszesz i czytasz? Co innego jest powiedzieć, że nie lubi się tego auta za wygląd albo że jest względnie skomplikowana i trudna w naprawie a innym powiedzenie (teraz będzie z czapy) "Thesis jest tak brzydka, jak ich użytkownicy". Rozumiesz zależność czy nadal nie? I powodzenia, jak wpisy tego drugiego typu znajdziesz.Szanuj Thesis, nas, szanujmy siebie, Lancię. Choć tutaj, bo gdzie indziej...
Mam Cię. Nie zrozumiałeś. Teraz ja ironizowałem. WIDZISZ ZALEŻNOŚĆ? ROZUMIESZ JUŻ? Czy nadal nie?Niebieskie- Nie zrozumiałeś. Ale jeśli nawet, to nie zabronisz mu spać na niej.
Tak, Ty, tak traktujesz Thesisowców.pääkäyttäjä pisze: A tutaj to przesadzasz... wyrażenie opinii na temat auta, to brak szacunku do jego użytkownika? Czy Ty w ogóle wiesz i rozumiesz, co piszesz i czytasz? Co innego jest powiedzieć, że nie lubi się tego auta za wygląd albo że jest względnie skomplikowana i trudna w naprawie a innym powiedzenie (teraz będzie z czapy) "Thesis jest tak brzydka, jak ich użytkownicy". Rozumiesz zależność czy nadal nie? I powodzenia, jak wpisy tego drugiego typu znajdziesz.
Niestety zostało odebrane dosłownie przez bardzo dużą ilość użytkowników ,i jak widać po Damianie siedzi to głęboko z tyłu głowy przez bardzo długi czas.Flyman pisze:Temat był już tak bardzo umęczony, że postanowiłem go zakończyć takim właśnie tekstem. Że faktycznie, właściciele Thesis, nie robią nic na zlotach, tylko kombinują, jakby się wywyższyć. A następnie przegłosowują chwalebne dla siebie uchwały.
Ty chyba mnie z kimś pomyliłeś... to ja teraz proszę o zacytowanie mnie. Inaczej posądzę Cię o fanzolenie.belial666 pisze:Tak, Ty, tak traktujesz Thesisowców.