OT po raz kolejny
Re: OT po raz kolejny
Gdzie jest ten z popcornem, przydałby się 

- Dudi
- Członek Zarządu LKP
- Kontakt:
Thesis to jednak niezły odszczep

- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
YAMAHA YZF-R6 (eeeeeeeRRRRRRrrrrr sześć) to też inny świat 
A co do poznania obu forumowiczów to zawsze lubię poznawać innych spojrzenie na świat więc niczego nie żałuję ale dalsze uczestnictwo jakoś mi odeszło od chęci
No chyba, że następnym razem dziewczyny będą walczyły w kisielu, tylko nago
to wpadnę.

A co do poznania obu forumowiczów to zawsze lubię poznawać innych spojrzenie na świat więc niczego nie żałuję ale dalsze uczestnictwo jakoś mi odeszło od chęci

No chyba, że następnym razem dziewczyny będą walczyły w kisielu, tylko nago

- Marzena
- Klubowiczka wspierająca
- Imię: Marzena
Przydało, to by się rodziców edukować a nie dzieci karać za ich błędy .Flyman pisze:Dzieciom klapsów w Polsce nie można dawać. A czasem by się przydało.
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Też ostatnio , niestety, dostrzegam tą zależność
Przykro patrzeć ale nie jesteśmy, jako obcy, w stanie tego już zmienić zbyt wiele chwastów wyrosło .

- Marzena
A próbujesz?
Nie jesteśmy??? Mów za siebie, nie uogólniaj.LUKIThesis pisze:Przykro patrzeć ale nie jesteśmy, jako obcy, w stanie tego już zmienić zbyt wiele chwastów wyrosło .
- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
Cóż te upały i palące słońce robi z ludźmi... 

Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...
- belial666
- Forumowicz/ka
Rozumiem, że jako matka nie ma nic Pani sobie do zarzucenia , prócz worka na głowęMarzena pisze:Przydało, to by się rodziców edukować a nie dzieci karać za ich błędy .Flyman pisze:Dzieciom klapsów w Polsce nie można dawać. A czasem by się przydało.

Nr. telef. 501259455
- Marzena
Zupełnie nic nie wiem na Twój i Grzegorza temat. Odpowiadam tylko na post. Nie doszukuj się przytyków do swojej osoby. A czy ja po za workiem mam sobie cos do zarzucenia? Nic na ten temat nie wiem, a Ty?belial666 pisze:Rozumiem, że jako matka nie mas nic Pani sobie do zarzucenia , prócz worka na głowęMarzena pisze:Przydało, to by się rodziców edukować a nie dzieci karać za ich błędy .Flyman pisze:Dzieciom klapsów w Polsce nie można dawać. A czasem by się przydało.Co ty wiesz o mnie. Znasz Fly'a i tylko tyle?. Niech Pani sobie daruje...
Pawełku, o kiesiel, galaretkę, czy klapsy Ci chodzi?Snail pisze:Cóż te upały i palące słońce robi z ludźmi...
Flyman pisze:(...) I generalnie spodni sam nie piorę. Samsung mi pierze.

Będziesz kisiel zlizywał czy zostawisz kolegomLUKIThesis pisze:No chyba, że następnym razem dziewczyny będą walczyły w kisielu, tylko nagoto wpadnę.

Serdecznie pozdrawiam.
Ps.

Jest: Mercedes W123 200D '83 + Ford Mustang V ’06 + Mini Cooper ’05 + Skoda Superb 2.0 4x4 ’24...
Były: K SW 2.4 20V, Lybra SW 2.0 20V, K 2.0 20V x 2, Y10 bicolore, K 2.0 20VT, Thema 2.0 16V x 2, Delta II 1.6 8V, Y 1.2 8V, Y 1.2 16V, Y10 Selectronic, Delta HPE 2.0 16V bicolore, K 2,4 20V, Thesis 2.0 20VT...
Były: K SW 2.4 20V, Lybra SW 2.0 20V, K 2.0 20V x 2, Y10 bicolore, K 2.0 20VT, Thema 2.0 16V x 2, Delta II 1.6 8V, Y 1.2 8V, Y 1.2 16V, Y10 Selectronic, Delta HPE 2.0 16V bicolore, K 2,4 20V, Thesis 2.0 20VT...
- Snail
- Sekretarz
- Imię: Paweł
Ależ nie.Marzena pisze:Pawełku, o kiesiel, galaretkę, czy klapsy Ci chodzi?Snail pisze:Cóż te upały i palące słońce robi z ludźmi...

Chodzi o dość gwałtowną wymianę "myśli" pomiędzy... (ex?-) dobrymi znajomymi.
Moja Lancia się nie psuje. Ona jest po prostu notorycznie udoskonalana...
- LUKIThesis
- Forumowicz/ka
Olku, jedna, sama nie będzie walczyła. By walczyć muszą być co najmniej dwie piękności więc jedna dla mnie druga dla Ciebie. Jak będzie więcej by znaleźć najbardziej waleczną to wystarczy dla reszty . Niech będzie bardziej gorąco niż na zewnątrz
Marzenko , wybacz , ale przecież nie staniesz na ulicy i nie będziesz każdego ojca czy matki po łbie biła za to, że jego dzieciak nie przepuścił Cię w drzwiach choćby jak wychodzisz ze sklepu , a on wchodzi . Walka z wiatrakami
Czym skorupka za młodu tym na starość trąci
A jeszcze i tobie by się od rodziców dostało
bo tępi.
Szkoda czasu i nerwów .
Pomyśl, może też powalczysz w kisielu z dziewczynami ? Spójrz , w KISIELU nie w kiślu
tylko smakować będzie cię topcio 
No więc ?

Marzenko , wybacz , ale przecież nie staniesz na ulicy i nie będziesz każdego ojca czy matki po łbie biła za to, że jego dzieciak nie przepuścił Cię w drzwiach choćby jak wychodzisz ze sklepu , a on wchodzi . Walka z wiatrakami

Szkoda czasu i nerwów .
Pomyśl, może też powalczysz w kisielu z dziewczynami ? Spójrz , w KISIELU nie w kiślu

No więc ?
Ostatnio zmieniony 21 lip 2015, 13:22 przez LUKIThesis, łącznie zmieniany 1 raz.
Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu._Rafako_ pisze:
Ps.

Ja od początku odpowiadam i taka formuła mi pasuje i przy niej pozostanę.belial666 pisze:To zacznij inteligencie...będzie uczciwiej wobec wszystkich...