Nic, zupełnie nic...Marzena pisze:hmnm a co tu trzeba wyjaśniać?belial666 pisze:
Ostatni emotikon to - bredzisz. Niech pani mi wyjaśni?.
W sytuację?.Marzena pisze:Wtajemniczona w co? Pod wpływem czego?
Nic, zupełnie nic...Marzena pisze:hmnm a co tu trzeba wyjaśniać?belial666 pisze:
Ostatni emotikon to - bredzisz. Niech pani mi wyjaśni?.
W sytuację?.Marzena pisze:Wtajemniczona w co? Pod wpływem czego?
I tak można za każdym razem, w nieskończoność dopytywać, żeby złapać sens...Marzena pisze:Wtajemniczona w co? Pod wpływem czego?belial666 pisze:
Rozumiem, że jej pani wtajemniczona, czy pod wpływem?.
Tyle, ile przeczytałam.belial666 pisze:W sytuację?.Marzena pisze:Wtajemniczona w co?
?belial666 pisze:(...).Marzena pisze: Pod wpływem czego?
Ja bym chciała ten sens......darbo pisze:I tak można za każdym razem, w nieskończoność dopytywać, żeby złapać sens...Marzena pisze:Wtajemniczona w co? Pod wpływem czego?belial666 pisze:
Rozumiem, że jej pani wtajemniczona, czy pod wpływem?.
A jak się złapie, ledwo, ledwo, to się okazuje, że wtajemniczona, lub... pod wpływem![]()
![]()
albo, niepotrzebnym postem zaognia pojednanie...
Prosiłem by nie próbował stawać " miedzy Nazgulem, a jego łupem" wybrał inaczej- jego sprawa. Okazał tym brak szacunku dla mnie. Czyny jego na forum ( Fly'a) zlot, bycie RP, to brak powagi i odpowiedzialności. Nie potrzebuje kogoś na kim można się zawieść. Rozumiesz?. Masz prawo czuć inaczej.darbo pisze:hmm...to cztery słowa a nie zdania![]()
Grzegorz... nie rozumiem. Owszem, mogę się domyślać czytając te 13 stron, ale wolałbym, żebyś napisał o co wam poszło.
Piszę poważnie, bez ironii. Nie staje po niczyjej stronie, chociaż do tej pory mam większe zaufanie do Flymana. Opisz w zrozumiały dla mnie (może dla nas) sposób ten konflikt.
Kto jest Nazgulem a kto jego łupem?belial666 pisze: Prosiłem by nie próbował stawać " miedzy Nazgulem, a jego łupem" wybrał inaczej- jego sprawa..
belial666 pisze:Okazał tym brak szacunku dla mnie.
Brak konkretówbelial666 pisze:Czyny jego na forum ( Fly'a) zlot, bycie RP, to brak powagi i odpowiedzialności..
To akurat rozumiem, wiele osób tak ma.belial666 pisze: Nie potrzebuje kogoś na kim można się zawieść. Rozumiesz?...
To też jest jasne.belial666 pisze: Masz prawo czuć inaczej.
Właśnie od jakiegoś czasu się nie kasuje. Taka była prośba na walnym, więc ustawienia zostały zmienione. Na okres próbny.darbo pisze: W końcu to tylko słowa, które za określony czas-okres znikną, jak wszystko w Hyde Parku
Obawiam się, że tu i solidna dawka wisniówki nie pomożeMarzena pisze:Staram się..... na prawdę się staram, ale dłużej już nie dam rady. Na trzeźwo przez to przebrnąć, to wyczyn
.