Mam do was pytanie bardzo ogólne - czy ktoś, ktokolwiek, może podrzucić pomysł na przełożenie wiązki elektrycznej w tych dwóch przypadkach? Czy ktoś się na tym jakkolwiek zna? Robimy swap, ale moja kappa jest z 2000 roku, a silnik 1996 albo 1998, w każdym razie u mnie wiązka to tak naprawdę jeden gruby przewód którego wtyczka idzie w okolice przepustnicy, stamtąd następnie wychodzi na resztę silnika (cewki itd), a w silniku 2.0 20vt jest stara wiązka, z masą kabli i przekaźnikami w podszybiu zupełnie innymi niż moje.
Domyślam się, że muszę przełożyć całą wiązkę, prawda? Nie da się tego podpiąć jakoś prosto "coś w coś i gra"? Będzie z tym duży problem? Muszę ruszać wiązkę kabiny, czy tylko to co idzie komputer - przyrządy w środku, komputer - silnik? Bo jeśli to naprawdę duży problem i nie za bardzo jest to plug and play, to sobie podaruje swap, bo wiedzę z zakresu elektryki mamy marną...

Jeśli ktoś chce przyjechać w okolice Gdańska i pomóc, zapłacę. Cholernie mi zależy na tym swapie, praktycznie wszystko już przygotowane, ale utknęliśmy z tą wiązką! POMOCY! ;D